” Muka Ayda nampak puas hati betul dapat gunt1ng rambut Nabil, haha.. ” – Netizen

Nabil Mahir Kongsi Video Isterinya, Ayda Jebat Menggunt1ng Rambutnya. Namun Rambut Baru Nabil Setelah Digunt1ng Buat Ramai Terhibur Melihatnya. Pasr4h Jer Muka Nabil, Haha !!

Meninjau di akaun Instagram Nabil Mahir, telah berkongsi satu video yang memaparkan isterinya, Ayda Jebat sedang menggunt1ng rambutnya. Menerusi pada awal video itu, kelihatan Ayda begitu bersemangat untuk menggut1ng rambut Nabil yang sudah kelihatan panjang dan tebal.

Kongsi Nabil di posting, dia pasr4h membenarkan isteri tercinta menggunt1ng rambutnya dan bertanyakan kepada para suami di luar sana, siapa lagi yang berani membiarkan isteri mereka untuk menggunt1ng rambut.

Perkongsian video yang berdurasi tidak sampai 1 minit tersebut telah menjadi perhatian ramai. Ada peminat yang menyatakan hasil p0tongan rambut Nabil itu kelihatan seperti kartun Nobita sekiranya Nabil memakai kaca mata.

Hingga kini, video Nabil telah ditonton sebanyak 110,133 tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Amboi Ayda, seronok betul muka tu sebab dapat ‘green light’ daripada suami tersayang untuk menjadi barbers.

Tonton perkongisan video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai terhibur melihat perkongsian video oleh Nabil malah ada juga yang memuji rambut baru Nabil yang membuatkan Nabil kelihatan lebih muda. Antara komen-komen menarik adalah :

” Wahh so cute lah.  Sesuai dengan Nabil sebab he has baby face. Pandai juga kak Ayda gunt1ng rambut. Kalau pakai spek mata, nampak macam Nobita lah, haha.. “

” Eh ok lah, wlpn pada awalnya saya ingat hasilnya akan menjadi bur0k. Hebat dapat wife pandai, jimat duit gunt1ng rambut, haha.. “

” Tersenyum bahagia, bila tengok orang lain bahagia. Terbaik lah Nabil, bg kepercayaan kat isteri untuk gunt1ng rambut.. “

” Haha napa tak letak mangkuk, senang cerita. Haha saya dah dua tahun jadi tukang gunt1ng rambut suami sejak cov1d mel4nda.. “

” Dah jadi muka mcm Ayda pulak tengok haha. Betul lah orang kata kalau jodoh tu, muka ada iras. Muka Ayda puas hati betul dapat gunt1ng rambut, haha.. “

” Muak tu pasr4h betul ni, kelakar lah Nabil ni. Ayda pun semangat sungguh nak gunt1ng rambut husband.. “

” Dah macam tempurong kena serk0p, good job Ayda, haha. Bila rambut tu disikat, ok jer. Langsung tak terjejas pun, nampk cun.. “

Wahh boleh tahan comel Nabil dengan rambut baru. Terbaik lah Ayda, buat suami semakin nampak muda dengan p0tongan rambut seperti itu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengharapkan semoga pasangan ini tetap kekal sentiasa bahagia bersama, aminn.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Nabil Mahir, Ayda Jebat

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..