Connect with us
Mermaid Balloons

Artis / Selebriti

” Memula tanya sk4ndal, lepas tu boyfriend, lepas tu kad bank. Lucu lah mummy Didie ni.. ” – Netizen

Video Anak Didie Alias, Diyana Ridzuan Memberikan Kej0tan Hadiah Kepada Didie Buat Warganet Terhibur. Wah Bukan Biasa-Biasa Hadiahnya Ni, Harga Ribuan Ringgit. Part Mummy Soal Siasat Diyana Masa Buka Hadiah Tu Lawak, Haha !!

Antara anak Didie Alias dan arw4h Ridzuan Hashim, Diyana Ridzuan antara yang menjadi tumpuan ramai warganet. Banyak perkongsian oleh Diyana sebelum ini meraih perhatian ramai dan mendapat pujian oleh warganet.

Meninjau akaun Instagram Diyana, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan Diyana membuat surprise untuk mummynya ini. Kata Diyana, setiap hari adalah hari yang istimewa untuk ibu dan tidak perlu menunggu hari ibu atau hari lahir untuk diberi hadiah.

TreeAcne

Diyana telah pun membeli hadiah berupa set dryer rambut dari jenama Dyson. Dengan nama ‘ ‘Mumsy’ yang diukir di atas bekas dryer ini, ianya menelan belanja yang mencecah ribuan ringgit. Diyana turut menulis ucapannya pada sekeping kad untuk Didie.

Reaksi Didie ketika menerima hadiah ini mencuit hati warganet. Didie juga excited ketika melihat hadiah yang terkandung di dalam kotak tersebut. Sempat juga Didie mengusik Diyana dengan pertanyaan yang melucukan.

Tudung Netizen

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat video seterusnya )

Ribuan tanda suka telah pun direkodkan untuk perkongsian ini dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Happy mummy nya haha.. Anak yang berbakti sungguh nana ni. Moga dilimpahi rezeki yang berganda nana asbab bahagiakan mummy & ayah.. “

Pillow Car

” Hahahah terhibur betul lah. ada part 3 tak ? share please.. Lawak lah kamu scand4l dengan siapa sekarang haha.. “

” Cakap dengan mummy, kamu skandal dengan siapa sekarang haha.,. oh mummy kelakar betul.. “

” Haha memula tanya sk4ndal, lepas tu boyfriend, lepas tu kad bank haha.. lucu lah mummy didie ni.. “

” Anak yang baik, terhibur tengok video ni. tak ada sambungan ke hehe.. Kelakar lah ‘ mana kad aku’ haha.. “

” Scand4l eh, lahai mommy mommy didie lawak betul. Walau pun duit banyak, mummy tak nak beli dyson.. “

” Kelakar habis mummy, ad0i berjangk1t gelak mummy ni. happy nya mummy.. anak yang berbakti sungguh nana ni. Moga dilimpahi rezeki yang berganda nana.. “

Rezeki mummy Didie ada anak yang pemurah dan menghargai mummy sebegini. Seronok melihat kegembiraan di wajah mummy. Semoga Allah kurniakan mummy Didie kegembiraan yang berpanjangan dan untuk Diyana, anda anak yang terbaik dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diyana R

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Shawl Bubble Satin

01 Baju Tidur Stripe

Kaftan

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT