” Mak aii huj0ng ekor mata ja dia perhati adik dia haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Mengus1k Kucing Kesayangannya, Bujibu Chempel Buat Peminat Terhibur. Amb0i Bujibu, Bukan Main Menjel1ng Adik Ye. Part Alisa Cuit Hidung Jibu Tu, Comel !!

Kucing bernama Bujibu Chempel milik Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ini sudah lama dijagai oleh pasangan ini. Tidak hanya kesayangan Hanis dan Hairul, malahan kedua-dua anak mereka juga iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah.

Meninjau akaun Instagram Alisa Aisyah ( akaun kelab peminat Alisa ), telah dikongsikan sebuah video yang memaparkan gelagat Alisa mengus1k Bujibu. Di awal video, kelihatan Bujibu sedang duduk di atas meja dan Alisa menghampiri Bujibu.

Seperti selalu, Alisa memang suka mengac4u Bujibu. Ada sahaja yang dilakukan oleh anak kecil ini dan kali ini Alisa cuba mencuit hidung Bujibu. Reaksi Bujibu yang turut bangun apabila Alisa berdiri turut mencuit hati peminat.

Sambil merakam gelagat Alisa dan Bujibu, Hanis memanggil nama Bujibu dan kedua-duanya berpaling ke arah Hanis. Sempat Alisa memandang ke arah Hanis sebelum terus mencuit hidung Bujibu. Nasiblah Bujibu ada ‘adik’ yang suka menyak4t seperti Alisa.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa ini telah menarik perhatian dan telahpun mendapat ribuan tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Bujibu be like, ee bud4k ni kang. Aa kena kang haha. Bujibu suka buat muka meny0mbong haha. Tak nak adik kac4u dia la tu.. “

” Penyabar betul Jibu ni, menjel1ng siap ye Jibu haha. Alisa pun sambil nak pegang hidung Jibu sempat tengok dulu mommy. Tak0t kena mar4h la tu.. “

” Jibu jel1ng je tu haha, cute sangat muka tengok adik tu. Bujibu cakap adik jangan eh haha. Ala ger4m je bud4k comel ni.. “

” Bujibu kerek je tengok, Mak aii huj0ng ekor mata ja dia perhati adk dia haha. Comei sangat laa awak ni. Ger4m untie tau.. “

” Misai melent1ng nmpak gar4ng.sarjan misai. Nape la adik ni suka kac4u abang long haha gar4ng bujibu ni.. “

” Bujibu pun tngok muka mummy masa kena pnggil. Dah siap nak bls blik tu dengan muka masam nya. Jel1ngan m4ut lagi jibu ye.. “

” Tu bujibu kalau jel1ng tgk tu. Macam nk terkelu4q biji mata haha. Jibu pandang slek eh kat alisa. Adikpun suka sangat mengus1k abang long jibu.. “

Kalau tak cheeky, memang bukan Alisa lah namanya. Seron0k peminat melihat gelagat mereka berdua ini. Apa pun, semoga Alisa gembira selalu bermain walaupun hanya di dalam rumah dan stay safe. 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisaaisyyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..