” Expression tu A+, macam orang besar dah ann0yed tu.. ” – Netizen

Video Reaksi Aaisyah Dhia Rana Apabila Mal4s Hendak Berhujah Dengan Abangnya, Amar Effendy Buat Ramai Terhibur. Amboi, Dia Punya Ekpresi Wajah Macam Dah Dewasa Yer !!

Meninjau ke akaun Instagram Aaisyah Dhia Rana, satu p0sting terbaru mengenai Aaisyah telah meraih perhatian peminatnya. Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan Aaisyah sedang berada di meja makan.

Dengan kapsyen ‘ bila Aaisyah malas nak arrgue dengan Ammar Effendy’ , dapat didengari di sebalik video tersebut suara abangnya sedang berkata sesuatu. Aaisyah yang tidak berpuas hati dengan apa yang dikatakan oleh Ammar telah membuat reaksi wajah seperti tidak suka.

Gelagat Aaisyah ini telah membuatkan ramai peminat terhibur. Ada yang menyatakan Aaisyah seperti seorang yang pandai berlakon dengan membuat mim1k muka seperti itu. Ada juga yang menyatakan gaya Aaisyah seperti orang dewasa.

Perkongsian video ini telah mendapat lebih 21 ribu jumlah tontonan buat masa ini dalam masa tidak sampai 1 jam ia dimuatnaik. Sememangnya apa sahaja gelagat Aaisyah yang pasti mencur1 perhatian ramai peminatnya.

Jom tonton video di bawah :

P0sting ini telah mendapat pelbagai komen daripada peminatnya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Haha comel reaksi muka die be like yayaya whatever haha.. expression tu A+ mcm org besaq dahh ann0yed tuu adoihhh.. “

” Haha sabar je dengan aaisyah nie.. haha expresion tu win sangat.. comel sangat.. Haha tecik2 dah pandai.. “

” Ni belakon ke, good acting.. muka tu.. Entah aku tengu0k mengada-ngada… Ku sorang je ke tak jelas apa ammar ckp.. “

” Haha aisyah dh besar.. haha mana belajar gaya macam ni..  k3rek sia.. comel sangat muka tu buat apa pun.. “

Aaisyah mempunyai dua orang abang iaitu Ammar Effendy dan Aniq Ezzra. Mereka berdua merupakan anak kepada Rozita Che Wan melalui perkahwinannya yang terdahulu. Kedua-dua abang Aaisyah ini sudah meningkat remaja.

Amboi, pandai Aaisyah buat muka tak puas hati yer. Ikut gaya siapalah tu. Biasalah bila ada salah faham antara adik-beradik. Semoga Aaisyah Dhia Rana membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..