” M4lu ler tu, taj4mnya mata tenung.. ” – Netizen

Video Aaisyah Dhia Rana Berlakon Dengan Hafidz Roshdi Raih Perhatian Peminat. Amboi Aaisyah, Siap Tersipu-Sipu M4lu Lagi Kena Duk0ng Dengan Hafidz !!

Aaisyah Dhia Rana sememangnya seorang anak selebriti yang sangat dikenali ramai. Kecomelan wajahnya sering menjadi perhatian dan perbualan ramai. Malah gelagatnya juga membuatkan ramai yang terhibur.

Terbaru meninjau ke satu ruangan Instagram Aaisyah, satu video memaparkan Aaisyah sedang didukung oleh Hafidz Roshdi. Hafidz dan Aaisyah ketika itu sedang berlakon dan berada di set pengambaraan drama terbitan Zeel Production.

Sebagaimana ibu bapanya, Aaisyah turut mewarisi dar4h seni sebagai seorang pelakon. Kelihatan dirinya tidak kekok berada bersama pelakon lain dan dapat menghidupkan watak yang diberikan kepadanya.

Apa yang menariknya, dalam video yang dikongsikan, Aaisyah kelihatan merenung taj4m mata Hafidz sambil tersenyum dan tersipu-sipu m4lu. Alahai tak pernah tak comel lah Aaisyah ni. Ada saja gelagatnya yang menawan hati peminat.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video Aisyah ini mendapat banyak tanda suka dan ramai yang memberikan pujian baik-baik untuk dirinya. Antara komen-komen netizen :

“ F4ke smile ke tuh.. Hahaha.. Mcm m4lu2 je tu.. Tak0t tengok mcm pot0ng kena puk4u.. Hahaha watak jah4t ke aisyah.. Aisha pem4lu.. ”

“ Comelnya tak puas tgok.. So Pwetty aisya.. ewah jd pelakon cilik glemer ni.. Subhanallah.. Cantik.. Comelnye aaisyah.. hensem papa aisyah dalam movie tu.. ”

“ Takde skrip le.. chah.. dia watak antag0nis ke.. Citer ser4m ke ni.. Ad0i la ecah ni.. Cantiknya lahaiii.. ”

“ Ni ecah berlakon jd annabelle.. ka apa hahaa.. taj4m sgt tgk.. ggi pon taj4m.. Klu ada skrip, mst kluar loghat kedah si comel nii wlupun dlm drama makpak org negeri lain.. ”

“ Helokkk sangattt aiisyah m4luuu ehhhh.. Hehehe.. Ni jd pelak0n cite ser4m bagus ni.. jadi h4ntu.. dia m4lu ke.. hahaha.. taj4m nye mata ten0ng papa tu.. ”

“ M4lu ler tu.. jel1ngan mata dia fuhhhh.. Laa ingat ayah dia yang lama.. Teruihh keraihh hang ehh.. senyum kayu abeh.. ger4m nyaaa bila dia kat luaq petah.. ”

“ Mata tu.. comei.. Ingatkan khaibahar td.. Crita lama kr baru ni.. waaa aisyahh so cute.. nanti lama lama jadi pelakon top macam mummy.. semoga sihat selalu aisyahh..

Alahai Aaisyah, semakin lama semakin menunduk pandangan. Walaupun kelihatan m4lu-m4lu tetap comel. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Aaisyah berjaya dalam apa jua bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aaisyahdhiarana111

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..