” Lepas raya nanti pun belum tentu habis reply semua ni… ” – Nabila Razali

Nabila Razali Ded4h Nombor Telefon Personal Di Instagram, Sekali Yang Whatsapp Sampai 33 Ribu. Tu Diaaaa, Macam Mana Nak Reply Tu !!

Nabila Razali yang popular dengan lagunya Pemat4h Hati dan Vroom Vroom cukup terkenal dikalangan peminat. Beberapa hari lepas penyanyi comel dengan gelaran Cumi Cumi ini telah melancarkan single kedua nya yang berjudul Peluang Kedua.

Memandangkan beliau baru sahaja mewujudkan akaun Y0utube Nabila Razali Entertainment, videonya itu tidak tersenarai dalam video trend1ng kerana belum mencapai syarat wajib saluran itu. Perlukan tontonan dan view yang ramai, Nabila berjanji akan memberi nombor peribadinya sekiranya video berkenaan mencapai 1 juta tontonan.

Namun siapa sangka, hanya dalam masa 2 hari singlenya itu mendapat 1 juta tontonan daripada peminat. Mengotakan janjinya, Nabila memberikan nombor telefon peribadinya disalah satu p0stingnya di Instagram dan bermulalah kisah hidupnya yang tidak hent1 dengan bunyi deringan dan pesanan ringkas yang tak put0s-put0s.

Menerusi akaun Instagram, Nabila telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau menunjukkan puluhan ribu pesanan ringkas menerusi aplikasi Whatsapp yang diterima sejak nombor handphonenya dided4hkan kepada peminat. Wow sampai 33 ribu bertapa lah nak menjawap satu-satu. Meriah sangat!

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen tergam4m melihat jumlah pesanan ringkas yang banyak itu. Antara k0men-k0men netizen :

” Lots of message… Bertabah la Bella nak reply.. “

” Takpelaa kalau tak reply , dapat number pun dah happy.. “

” Hahahaha harap bersabar lah ye. Ramaii yang sayang sampaii whatsapp banyakk. Good luckk untuk replynya bella.. “

” Wahhh.. Ramai yang sayang bella pelan-pelan reply.. Kalau dulu lagilah artis lama reply pakai poskad siap pos lagi… Go bella.. “

” Pukul 10 tadi chat… Baru perasan ada lagi yang lagi lambat… Tak apa lah.. Dapat nombor pun dah ok.. “

” Siannya banyak sangat tuh. Hahhahhahah sabar je lah kakkkk.. “

Wah bukan main peminat Cumi Cumi ni. Rela tunggu janji dijawab. Kalau dah ini gayanya, memang sampai raya tak selesai menjawab. Tiap saat ada sahaja pesanan baru yang tiba. Fuh kuatkan semangat Bella. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah atas kejayaan melancarkan Single Peluang Kedua ini. Moga terus success Bella !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Razali by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..