” Lawanya, tak pernah tak cantik.. ” – Netizen

Gambar Wajah Terkini Bekas Isteri Jurumekap Terkenal, Noor Azlin Ismail. Wah Alin, Semakin Cantik Dan Manis Sekarang. Nampak Berseri-Seri Sangat !! 

Wanita bernama Noor Azlin Ismail ini pernah menjadi sebutan peminat kerana perkahwinannya dengan seorang jurumekap terkenal tahun lalu. Selesa dengan gelaran Alin, raut wajahnya yang manis ini sering mendapat pujian dan perhatian peminat.

Meninjau akaun Instagram Arelin_ismail, telah dikongsikan beberapa keping gambar terkini Alin. Mengenakan baju lengan panjang berwarna putih dan berseluar hitam, penampilan Alin ini nampak ayu sekali. Alin turut menulis di kapsyennya bahawa Alin merasakan dirinya kini semakin berisi.

Alin yang baru berusia awal 20-an ini kini kelihatan gembira dengan kehidupan barunya. Walaupun pernah melalui detik suk4r beberapa bulan lalu setelah rumahtangga yang dibina hanc0r, namun Alin bangk1t meneruskan kehidupannya.

Untuk makluman, Alin yang juga bergelar model ini kini banyak membuatkan perkhidmatan produk review di akaun sosialnya dan juga menjadi duta produk. Pemilik dagu bel4h ini juga memiliki kecantikan semulajadi walaupun tanpa disolek dengan solekan tebal.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Penampilan dan wajah ayu Alin ini mendapat pujian daripada pengikutnya, sangat manis dipandang mata. Antara komen-komen netizen :

” Segak, g0rgeous, berseri-seri and so pretty Alin. Why lawa sangat, cantikkkkk sangat sangat ni..  Beautiful.. “

” Lawaaaanyaaa tak pernah tak cantik. Nampak Alin makin bahagia sekarang. Ehem Ehemm alhamdulillah.. “

” Comellllnyeee.. Ger4m nak gig1t.. lawa sungguh hahaha.. Cantik yang amat.. so pretty Alin.. comel.. “

” I think you look great, just love the way you are, love yourself, take care of your health.. do more exercises, take care of your food and drinks, be happy.. “

” Canteknyaa alin, suka tngk. Cantik always, mana ada gemuk alin oiii.. ger4m aku dengan dia ni kurus je.. “

” You a wonderful happy woman dengan ketenangan jiwa. Makin cantik dan lawa Alin, eloknya dia, cantik berseri-seri.. “

” Berseri-seri comelnya Alin.. Cantik, pretty women. Love cara Alin berpakaian, nice dan manis je.. lawa sangat k bye.. “

Semakin hari semakin cantik dan berseri-seri wajah si dagu bel4h ini. Orang secomel Alin, tanpa make up tebal pun tetap terserlah ayunya itu. Apa pun, semoga Alin sentiasa gembira dan bahagia dengan kehidupannya kini dan semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Arelin_ismail

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..