Connect with us
HAN RIVER Vacuum

Artis / Selebriti

” Lawaklah Emma ni, sebijik Arshan. Dah tahu Arshan menurun perangai siapa, hehe.. ” – Netizen

Video Gelagat Emma Maembong Menyor0k Daripada Anaknya, Shariq Arshan Gabriel  Buat Peminat Terhibur. Struggle Betul Time Berbuka Anak Meragam Ye Emma. Reaksi Dan Ayat Emma Tu Kelakar, Sebijik Perangai Arshan !!

Menerusi akaun Instagram Rose Biru Media, telah diulangsiar satu video dari akaun Tikt0k Emmashazli yang memaparkan suasana ketika majlis berbuka puasa Emma Maembong bersama adik beradik dan ahli keluarganya yang lain.

Dapat dilihat Emma menyorok di sebalik pintu supaya anaknya, Shariq Arshan Gabriel tidak dapat melihat Emma. Kedengaran suara seseorang mengatakan kes1an Arshan sedang mencari dan memanggil Emma.

POLO HILL Bag

Emma mula membebel dan membuat ekpresi wajah yang mencuit hati. Kata Emma, ketika dia melayani Arshan di lantai tiada siapa pun yang mempelawanya dan membawakan makanan untuk Emma berbuka puasa.

Tergelak semua ahli keluarga Emma mendengar ayat Emma ini. Hai lah, ini memang luahan hati mak-mak sangat. Yang ada anak kecil pastinya memahami perasaan Emma. Mana hendak melayan perangai si anak lagi walhal waktu berbuka sudah masuk.

Glass Kettle

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Kelakar betullah ekpresi wajah Emma dan antara komen-komen warganet yang dapat kami kongsikan :

” Haha sebijik Arshan, dah tahu Arshan menurun perangai siapa haha.. Lawaklah Emma ni, makin kelakar.. “

” Perasaan Emma mewakili ibu-ibu yang struggle time berbuka puasa. Berper4ng nak berbuka, sabar jela.. “

” Mak mak je yang faham saat saat gent1ng nak berbuka tu. Memang kena sabar jela banyak banyak hadap anak-anak ni.. “

llaollao

” Emma ni dari dulu kelakar. Rindu pulak nak tengok dia, yaya dengan chacha dekat cerita the house.. “

” Nampak dah Arshan menurun perangai siapa nanti haha. Lawak comel je Emma ni.. Menyinga mak Arshan haha.. “

” Oh Arshan ikut perangai mak rupanya haha.. Sebijik anak dia, ger4mnya tengok Emma ni.. Emma dah angin takde orang ingat emma haha.. “

” Suka Emma ni, comel la mar4h pun haha. Berapa kali ulangpun tak tahu.. tak boleh move on.. funny mom.. “

” Haha tak pe kami paham ada anak kecil memang macam tu. Nak makan boleh tercek1k. Aku tergelak tengok Emma, Emma mewakili suara hati mak-mak yang struggle dengan anak kecik.. “

Memang struggle ada anak kecil lebih-lebih lagi jika si anak jenis berkep1t dengan mak dan meragam. Sudahnya mak juga yang makan tak kenyang, haha. Terima kasih Emma mewakili suara hati mak-mak yang menghadapi situasi sebegini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rosebirumedia, Tiktok Emmashazli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Kasut Princess

BAWAL INSTANT TIE BACK

SambalNyet

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT