“ Kurus dah Ney Ney, makin besar makin hensem.. ” – Netizen

Nora Danish Kongsi Video Anaknya, Mohamed Neqayl Nedim Yang Cur1 Perhatian Peminat. Senyum Sahaja Dia Kena Pic1t-Pic1t Manja Dekat Muka. Alahai Ney Ney, Comelnya !!

Sebut sahaja nama Nora Danish pasti ramai yang tahu pelakon cantik dan berbakat ini merupakan isteri kepada Nedim Nazri. Nora sekarang masih aktif berlakon dan sentiasa kelihatan muda dan remaja meskipun usianya kini sudah mencecah lewat 30-an.

Meninjau ke akaun Instagram Nora, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaks1 comel anak lelakinya yang bernama Mohamed Neqayl Nedim. Neyqal atau lebih mesra dipanggil Ney Ney kini sudah berusia tiga tahun dan semakin membesar dengan sihat.

Gelag4t Ney Ney yang hanya duduk diam dalam video itu sambil rela mukanya dipegang-pegang oleh satu tangan kelihatan begitu comel. Fokus sahaja mata Ney Ney ketika memandang jari-jari itu singgah bermain perlahan di wajahnya mengikut rentak dan bunyi lagu.

Di dalam perkongsian video tersebut, Ney Ney kelihatan kurus tetapi bertambah cute, berlainan sekali dengan sewaktu kecilnya yang bertubuh temb4m. Bagi pengikut dan peminat Nora Danish di media sosial, pastinya menyedari perubahan Ney Ney itu.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video cute Ney Ney itu telah mendapat banyak likes dan rata-rata netizen mengatakan si kecil ini kelihatan semakin handsome apabila semakin membesar. Antara k0men-komen yang dit1nggalkan oleh peminat :

“ Mashallah, his has grown up.. But dh kurussss hansem.. Comeyyyy.. Handsome boy.. skli pndang mcm aisy pulak.. Sbb bju ni aisy pun mcm ade kn.. ”

“ Kurus dah neyney.. makin besar makin nsem.. comelll sgt nih.. So cute.. Mommy.. Baby girl pls.. Muka control macho sungguh nak.. ”

“ Ensemnya dia.. So cute & adorable.. sllu b4m2.. nie nmpk tuuyus si lil munchkin nie.. Lama tak tengok bud4k ni.. dah besar hil4ng dah pipi temb4m dia tu.. ”

“ Aww so cute.. Comelnyaaaa kecik2 da hensem.. Kurus la encem boy ni.. Why so Kurus mkn byk ckit ya same size wt abg nti ya.. Lovely boy.. ”

“ Awwhhhh so cutie.. alaaa.. napa kurus b4mb4m ni.. Besar dah dia.. baru lepas tengok noradanish belakon isteri untuk diju4l.. ”

“ Comey anak noradanish.. Tgok la ni anak dia hensem.. Ada 1 perkara yg org tak tau.. Kdg wjh anak kecik, boleh berubah sedikit demi sedikit menjadi org yg lawa dan comel.. ”

Benarlah kata peminatnya, semakin membesar semakin handsome Ney Ney. Sekejap sahaja masa berlalu dan usianya kini sudah masuk tiga tahun. Apa pun semoga Nora sentiasa sihat dan Ney Ney membesar menjadi anak yang soleh serta berbakti buat ibu dan bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber: IG noradanish

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..