” Muka tu peramah sangat, murah senyum.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Staycation Farah Nabilah Dan Suami Serta Anak, Andre Omar. Wajah Andre Yang Sentiasa Tersenyum Buat Ramai Ca1r. Amboi, Kecil-Kecil Dah Pandai Bergaya Depan Kamera !!

Andre Omar merupakan cahaya mata pelakon Farah Nabilah atau lebih mesra dipanggil Fawa bersama suaminya, Mohamed Amirul. Sejak bergelar ibu, Fawa sering berkongsi gambar dan video anaknya di media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram, Fawa telah memuatnaik beberapa keping gambar percutian mereka di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Pasangan ini telah memilih Grand Hyatt Kuala Lumpur untuk meluangkan masa bersama keluarga.

Kebanyakan gambar yang dikongsi oleh Fawa memaparkan wajah Andre yang gemar tersenyum. Andre seolah-olah tahu untuk berp0sing di hadapan kamera. Hampir kesemua gambar Andre nampak begitu perfect sekali.

Andre dilahirkan pada 22 Oktober tahun lalu dan kini usia Andre sudah mencecah 5 bulan. Walaupun hanya boleh bercuti dalam negeri sahaja namun pastinya masa yang diluangkan amat berharga.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Andre yang sentiasa tersenyum dalam setiap gambar membuatkan ramai ger4m melihatnya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Miss you guys … hope everyone is in good health always. Take care Fawa. Ger4m lah tengok dre ni.. Handsome boy .. ala ala omei.. “

” Ish… ish… ish… apasal cute sangat ni.. Kak fawaa tak terpes0naa ke tengok anak comell hari harii he soo cutee.. “

” Cute.. bile saya b1sa gend0ng anak macam tu.. suka senyum.. Hensemm boi seronok.. kecik-kecik dah kacak.. “

” Senyum sokmo andre ni.. cute lah baby.. Omg i miss Omar laaa he looks so so cute.. muka atok sangat lah dre.. bulatnya mata dia.. “

” Peramah andreomar ni.. mudah senyum.. Comel nya dia kecik dah handsome Andre omar.. Ger4m tngk mate die… comel lah bby Farah ni.. “

” Encem.. muka tu peramah sgt.. murah senyum.. A mixture of muka daddy n mummy.. take care and staysafe.. “

” Comel nyer baby dia nie sok besar mesti handsome semoga jadi anak yg soleh yea bila besar nanti.. amin.. “

Alahai, comel sungguh Andre. Tambahan pula suka tersenyum, sesiapa sahaja pasti ca1r melihatnya. Semoga Andre Omar membesar dengan sihat dan berjaya di dunia serta di akhir4t. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Farah Nabilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan