” Kening tu memang dari kecik ea.. ” – Netizen

Elfira Loy Kongsi Gambar Thr0wback Anaknya, Muhammad Rayyan Khalaf Semasa Bayi Yang Cur1 Tumpuan Ramai. Amboi Gar4ngnya Muka Tapi Cute Sangat. Kening Tu Alahai !! 

Elfira Loy pelakon cantik bertubuh kecil molek dan memiliki kening yang hitam dan lebat. Ini menjadi tarikan peminat terhadap Elfira selain bakat lakonan yang dimilikinya. Elfira memilih Khairol Faris Anuar sebagai pasangan hidupnya dan sah bergelar suami isteri pada 1 Januari 2019.

Sudah tertulis rezeki Elfira dan Faris, mereka memperoleh cahayamata pertama pada Oktober tahun yang sama. Elfira yang bunt1ng pelamin selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi nama Muhammad Rayyan Khalaf. Elfira sering berkongsikan gambar dan video tentang Rayyan di Instagram miliknya.

Rayyan membesar dengan sihat dan mewarisi wajah cantik dan tampan kedua ibu bapanya ini. Rayyan yang memiliki kulit putih gebu dan kening yang seperti diukir menambahkan lagi comel wajahnya itu. Diam tak diam, hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi Rayyan bakal menginj4k setahun usianya.

Meninjau akaun Instagram Elfira Loy, telah dikongsikan sekeping gambar anaknya Rayyan ketika bayi dulu. Rayyan yang nampak temb4m pipinya itu membuat muka b4dmood sampai menger0tkan keningnya. Cara Rayyan memandang dengan kening berker0t itu sampai sekarang pun masih sama kan..

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Rayyan ketika bayi ini mendapat perhatian peminat terutamanya di bahagian kening. Amboi gar4ng sangat muka baby comel ni. Antara komen-komen mereka :

” Why so seri0ussss rayyan, gar4ngnyaaaa muka.. “

” Comelnyaaa rayyan, Happy birthdy rayyan handsome.. “

” MasyaAllah pipi maintain bamb4m. cute sangat.. “

” Muka npk gar4ng ehh. Kening Rayyan tu, haha.. “

” Comellllnyaaaaa hensem boy. Gar4ng sangatt .. tak0tttt.. “

” Kening tu memang dari kecik ea. El dulu pregnant ada tak puas hati dengan sesiapa ke, haha.. “

” Happy birthday rayyan handsome boy.. “

” Cepatnya, nak setahun dah. Gar4ng pun comel Rayyan.. “

” Wahhh dah setahun dah. semoga membesar jd ank yg soleh & kebanggaan ibu bapa.. “

Sememangnya Rayyan memiliki kening yang agak unik dan mirip seperti El. Dalam wajah mas4m sebegitu tetap nampak cutenya Rayyan. Kening ker0t itu memang trademark Rayyan sampai sekarang. Apa pun, semoga Rayyan membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh untuk keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..