Connect with us
Baju Budak

Artis / Selebriti

” Hidung sama, mata sama bent0k, muka sama dan senyum sama.. ” – Netizen

Popular Dengan Iklan ‘ Gadis Trivago ‘, Dahlia Shazwan Bertemu Seorang Kanak-Kanak Syria Yang Seiras Dengan Wajahnya. Wah Sama Sebijik Lah, Dah Macam Kembar Lain Usia !!

Meninjau ke akaun Instagram Dahlia Shazwan, perkongsian terbaru Dahlia yang memaparkan gambarnya bersama seorang kanak-kanak Syria telah meraih perhatian ramai. Ini kerana wajah mereka seakan sama seperti kembar.

Jika tidak dibaca kapsyen yang ditulis Dahlia, pastinya ramai menyangkakan kanak-kanak itu adalah anak Dahlia. Dahlia bertemu dengan kanak-kanak tersebut ketika Dahlia melakukan lawatan ke Syria tempoh hari.

Shawl Airis

Dahlia turut menyatakan yang kanak-kanak itu merupakan ‘kembarnya’ kerana wajah mereka sangat sama terutamanya pada bahagian hidung dan mata. Apabila kedua-duanya tersenyum, senyuman mereka juga seiras.

Perkongsian gambar dan video ini telah menerima lebih 39 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Dahlia juga berharap suatu masa nanti akan bertemu lagi kanak-kanak ini jika Dahlia kembali ke Syria lagi.

Tudung Netizen

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN untuk gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang bersetuju yang mereka berdua ini seiras. Antara komen-komen yang diberikan :

” Samaa masyaAllah.. Hidung sama mata sama bentuk muka sama senyum sama ya allah Amazed.. “

” Cantik laa dua duanya¬†Allahhummabarik.. MashaAllah sama sungguh.. macam anak ber4nak.. sama sgt ni.. dri kening hidung mulut mata smua sama.. “

Cosmoderm

” Terpaling sama.. Ambiklah jadi anak angkat bawa balik msia.. mmg Allah temukan dgn u d sana..s emoga dipermudahkan.. “

” Allahu muka sama.. Ehhhh kembar jauh terp1sah masa dan geografi.. Idung potostat sbijik mummy dia.. “

” MasyaAllah Gee. Sama sangat semoga Allah permudahkan urusan your Syrian twin and semua saudara kita disana.. “

” Why do u look the same so pretty MashaaAllah.. sama sungguh2 lagi2 tang hidung tuh.. MasyaAllah sama, rezeki dpt jumpa twin kat syria.. “

” B4 tgk caption aku mcm eh sejak bila anak dia besar n muka mcm dia ni.. sebijik.. Alololo muka sama hidung sama mata samaaaaaa.. “

Dalam dunia ini setiap orang dikatakan mempunyai tujuh orang yang memiliki wajah seiras. Dahlia sangat beruntung sudah menjumpai salah seorang daripadanya. Jika dikatakan adik-beradik pun orang percaya kerana wajah mereka sama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dahlia Shazwan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Continue Reading

Stone Mortar

BAWAL INSTANT TIE BACK

Honey Comb Wok

Trending

Kids Denim

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT