” Hampir tak cam, kurusnya. Pinggang mau 25-26 ni.. ” – Netizen

Gambar Pekin Ibrahim Dan Danny X-Factor Ketika Zaman Remaja Raih Perhatian Ramai. Wah, Muka Dan Badan Pekin Tu Lain Sangat !!

Pekin Ibrahim dan Danny X-Factor merupakan selebriti yang mula mencipta nama dalam dunia seni sekitar tahun 90-an. Pekin berkecimpung dalam dunia lakonan manakala Danny aktif dalam bidang nyanyian dan merupakan salah seorang anggota kumpulan X-Factor.

Meninjau ke akaun Instagram kedua-dua mereka, masing-masing berkongsi gambar ketika di awal kemunculan mereka dahulu. Apa yang meraih perhatian netizen ialah penampilan mereka nampak berbeza berbanding sekarang. Pekin dan Danny nampak sangat kurus.

Ada yang memberi komen bahawa wajah Pekin dahulu hampir membuatkan mereka tidak kenal. Tidak sangka Pekin dahulunya amat kurus dan gaya rambutnya juga membuatkan ramai mengus1knya dengan menyamakan seperti rambut isteri Pekin, Mona Allen.

Maklumlah apabila sudah meningkat usia pastinya banyak perubahan yang berlaku. Danny juga turut berkongsi gambar yang sama dan turut menulis kapsyen yang menggamit memori mereka bersama.

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Pekin Ibrahim (@pekin7words)

Sementara itu di akaun Instagram Danny :

Perkongsian ini telah mendapat banyak us1kan daripada rakan artis dan peminat. Antara komen-komen yang diberikan :

” Partner in cr1me.. Zmn budk2 bru nk up.. Dua-dua sem4k bey.. hero remaja dulu-dulu ni… Masa nie pekin7words ken0 mkn cacing hahaaha.. “

” Wah, tak kenal.. rambut elok lurus je… pinggang mau 25-26 ni.. Teringat dua ni masa kerja A & w.. Sorang A&w PJ drive in.. Sorang A&w Tasik Shah Alam.. “

” Kurusnya abang dulu.. Ingatkan Radhi OAG tadi.. Kurus kering masa ni cair tgk.. Ni time majalah mangga ni.. “

” Fuhh kemah keming .. DM rambut pls hahahah.. rambut r0meo m0lek ter.. bro kenapa skrng ko lagi hensem.. hehe.. “

” Ad0h, Comey Abang Pekin & Abang Dan.. wow rambut dia persis m0na.allen.. Lama tak tengok danny x factor.. “

” M0na.allen aci tak nk cakap rambut pekin7words mcm u .. Smart rupanya dulu.. Hampir tak cam sapa.. “

” Pekin ke tu.. Kurusnya.. Smart boh.. Rambut tu hebat ye.. Slim m0ek.. Nak gelak boleh.. Haha.. Legend ni.. “

Wah, memang nampak berbeza sangat Pekin yang dahulu berbanding kini. Maklumlah sekarang pastinya kehidupan semakin bahagia di samping isteri tersayang kan. Semoga Pekin dan juga Danny terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Pekin Ibrahim, Danny X Factor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..