” Halaaaa dua-dua overload cute, so adorable.. ” – Netizen

Video Kali Pertama Lara Alana Bersua Muka Dengan Adiknya, Lyla Amina. Nampak Wajah Lara Begitu Teruja, Comel Je Dua Beradik Ini !!

Umum mengetahui pada 12 Februari yang lalu, pasangan selebriti popular, Awal Ashaari dan isterinya, Scha Alyahya telah dikurniakan seorang bayi perempuan yang merupakan anak kedua mereka. Lyla Amina adalah nama dipilih buat permata hati mereka itu.

Seperti mana kakaknya Lara Alana, Lyla juga turut diwujudkan akaun Instagram khas untuknya dan dikendalikan sendiri oleh Awal dan Scha. Hasil tinjauan terbaru kami di Instagram lylaaminaa, pasangan ini telah berkongsi video buat pertama kali Lara dan Lyla bersua muka.

Menerusi kapsyen yang ditulis, Awal dan Scha telah memperkenalkan Lyla kepada anak sulung mereka dengan menggunakan video call. Lara yang pada ketika itu berada di rumah ditemani oleh pengasuhnya yang dipanggil Auntie Joy.

Walaupun hanya dapat berhubung menerusi video call, jelas terpancar wajah kegembiraan dan keterujaan Lara ketika melihat wajah adiknya. Pastinya ada ketika itu, Lara tidak sabar untuk bertemu adiknya di depan mata.

Jom tonton video di bawah :

Kecomelan dua beradik ini mendapat pujian peminat. Rata-rata peminat turut tumpang gembira dengan perkongsian ini. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Nasib dia kata i cute hahhahaa.. Of coz la cute.. ngk la big sis i.. kan lyla ? Sweetnye, c0py paste.. awal junior.. “

” I still see scha in lyla and awal in Lara walaupun lyla n lara serupa.. u are so adorable.. moga awk membesar dgn sehat ya sayang.. “

” Halaaaa dedua Overload Cute. Suka Anty nengok both of you sayanggg.. comel amboi mata dia senyum dia mcm kakak lara.. “

” Adik so cuteee just like kakak lara.. Teringin nak tau apa perasaan Lara masa first time tengok Lyla.. cutie pie.. “

” Mestila cute.. just like u kakak lara.. Comei la 2 sister ni.. Lara Alana muka jangan penuhkan screen.. sweet Lara.. “

” Bersalin yunk, biasanya beran4k tu utk haiwan mamalia. Anyway love sangat tengok baby dgn kakak lara alana.. “

” Alhamdulillah. Alahai comel sgt baby.. Yaa Allah comel nyaaa.. Muka Kakak c0pypaste.. Comelnya.. nak pinjam lyla boleh.. “

Mesti Lara sekarang tengah seronok disebabkan ada adik di rumah. Lepas ni boleh lah jadi geng Lara untuk bermain, tidur, belajar dan melakukan aktiviti seharian apabila adik Lyla sudah besar sedikit. Semoga Lara dan Lyla membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG lylaaminaa, schaalyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..