” Haa ambil kau, kelam-kabut Dadda sampai terbalik kamera.. ” – Netizen

Fattah Amin Kongsi Video Percutian Raih Perhatian Ramai. Part Akhir Video Tu Agaknya Apa Yang Nur Fatima Aisya Lakukan. Sampai Kelam Kabut Dadda Dibuatnya !!

Meninjau ke akaun Instagram Fattah Amin, perkongsian terbaru Fattah telah meraih perhatian ramai. Fattah telah memuatnaik sebuah video yang memaparkan percutian keluarga kecil mereka dan juga gelagat anak mereka, Nur Fatima Aisya.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan beberapa gelagat Fatima ketika bermain jongkang-jongkit, bermain pasir di pantai dan ketika bersama ibunya, Nur Fazura. Sehingga kini perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 30 ribu tanda suka.

Apa yang mencur1 perhatian ialah gelagat Fatima di akhir video tersebut. Pada ketika itu, Fatima sedang bermain pasir di tepian pantai. Namun keadaan menjadi kelam kabut apabila rakaman tersebut dipadamkan seperti sesuatu berlaku.

Di ruangan kapsyen, Fattah turut meminta netizen meneka apa sebenarnya yang berlaku. Pelbagai respon yang diberikan namun kebanyakan mereka meneka yang Fatima telah terjun masuk ke dalam air laut.

Jom tonton video di bawah :

Mungkin apa yang diteka oleh netizen adalah benar juga kerana Fatima sememangnya suka bermain air. Antara komen-komen yang diberikan :

” Terjun masuk air kot.. Kena pakai swin suit dulu la Fatima.. Fatima dah jumpa pantai, Dak kecik ni nak masuk dlm air ke tu haha.. “

” Fatima nk terjun dah nasib daddy pantas.. Fatima nak mandi, jd kelam kabut dadda dia ambikĀ itulah camera terbalik hehe.. “

” Mesti nak g masuk dlm air.. mana tahan main kat tepi tepi je.. Cik Timah nk terjun mandi laut. Hehehe. Kelam kabut dedi kejar .. “

” Ha hambek kau… fatima said sian daddy fatima tekezut. tebalik camera.. Ending mesti daddy terp4ksa selamatkan keadaan, Fatima dah nak swimming.. “

” Berlari berkejaran terus ke laut tuuu.. kan Fatima comey .. Daddy’s Girl menuju ke dalam air laut.. “

” Ending, fatima dgn air mcm kembar dah TAK leh p1sah.. mcm biasa nk trjun dlm air.. Hari tue kolam.. Nie laut.. “

” Fatima berlari masuk dlm air.. Alahhhh… nk tengok sambungannya .. Fatima masuk dlm air… bijak bijak Fatima.. “

Sehingga kini tiada lagi sebarang respon daripada Fattah mengenai apa yang sebenarnya yang berlaku. Agaknya Fatima sengaja mengus1k bapanya kerana Fatima sememangnya gemar bergurau dengan bapanya. Selamat bercuti Fatima.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattah Amin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..