” Dulu tak cukup tidur, sekarang tak cukup tangan.. ” – Yana Samsudin

Yana Samsudin Kongsi Cerita Keadaan Yang Dialami Suaminya Sekarang Setelah Ada Anak Dua Buat Ramai Terhibur. Alahai Dah Mata Panda Dah Fadzil Zahari, Bertabah Lah, Haha !!

Bulan lalu, pelakon Yana Samsudin telah selamat melahirkan bayi perempuan yang juga anak keduanya di pusat perubatan dekat Batu Pahat, Johor. Suaminya yang juga pelakon, Fadzil Zahari telah berkongsi berita gembira itu menerusi akaun Instagramnya

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Yana telah berkongsi satu posting berserta video yang menceritakan tentang keadaan suaminya setelah mereka mempunyai dua cahaya mata. Tulis Yana, dahulu suaminya tidak cukup tidur ketika anak pertama, setelah mempunyai anak kedua, Fadzil tidak cukup tangan.

Kongsi Yana lagi, suaminya itu sekarang sudah ‘bermata panda’ kerana tidak cukup tidur membantu menguruskan kedua-dua anak mereka sepanjang Yana berpant4ng. Seloroh Yana dalam tulisannya, suaminya dahulu inginkan anak yang ramai, namum dengan keadaan sebegini, Fadzil bersyukur memiliki dua orang anak.

Hingga kini Yana mahupun suaminya belum lagi mengumumkan nama anak kedua mereka kepada umum. Malah buat masa ini, pasangan ini juga kurang berkongsi gambar cahaya mata mereka buat tontonan warga netizen di laman media sosial.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Perkongsian Yana itu buat ramai warga netizen terhibur dan ada yang berkongsi pengalaman mereka di ruangan komen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Betul tu Yana.. En suami yang tak nak ada, dia ckp cukup yg ade. Dulu kemain nak pasukan bola anak, dah letih macam ni, terus dah tak nak, hahaha.. “

” Memang letih, sementara anak-anak besar. Ni lah peng0rbanan suami untuk membalas jasa sang isteri bersalin, hehe good luck bro.. “

” Alahai kes1an, hehe memang nampak mata Fadzil tu dah jadi panda pun, hehe berjaga malam ni jaga baby yer kak Yana, suami sejati.. “

” Saya sedang mengalami sekarang, aduh4i esok pagi tersengg0k-sengg0k, bila nak tidur jer, anak pula nang1s, huhu, bertabah jelah.. “

” Biar sama-sama merasa, hehehe kta perempuan sak1t bersalin, dah dalam pantang, turn suami pula la main peranan untuk ringankan beban kita.. “

 ” Suami kita tIdo tert0nggeng sambil susukan anak, kain pelikat terbura1 hahahahahaha. Syg suami kita syurga buatmu, love you.. “

” Hahaahha lawak , tapi mmg pon selalu anak dua tiga jer dh cukup. Lebih2 nnt bukan setakat mata panda, boleh pat4h pinggang tau.. “

Terhibur dengan perkongsian oleh Yana itu, rupanya ramai ibu bapa yang mempunyai anak kecil turut mengalami keadaan seperti pasangan ini. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Yana dan bayinya sentiasa dalam keadaan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yana Samsudin, Fadzil  Zahari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..