Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia swing mood macam tu je, haha. Lawak jugak si kecik ni.. ” – Netizen

Video Anak Ernie Zakri, Nur Khawla Soleha Merajuk Dengan Syamel Buat Ramai Terhibur. Adui Khawla, Elok Tengah Ceria Dan Senyum-Senyum, Terus Bertukar Merajuk Eh. Siap Peluk Tubuh, Comel Betul Gaya Khawla Merajuk. Sebijik Macam Eibu Ni !!

Nur Khawla Soleha merupakan anak kepada Ernie Zakri dan Syamel. Khawla membesar dengan sihat dan anak yang ceria sama seperti daddy dan eibu nya itu. Kesayangan Ernie dan Syamel ini bakal menginjak usia 2 tahun pada bulan Februari akan datang.

Meninjau akaun Tiktok Erniezakri23, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Khawla ketika outing bersama Syamel. Dapat dilihat pada awal video ini, Khawla sedang gembira melihat gambar bear besar pada cermin sebuah restoran.

Klik gambar untuk info..

Syamel pula kemudian bertanyakan kepada Khawla adakah Khawla merajuk. Dari muka tersenyum, automatik Khawla menarik muka masam dan memeluk tubuhnya. Amboi Khawla, macam tu sahaja Khawla bertukar mood. Boleh jadi pelakon lah Khawla ini.

Bukan main lagi Khawla, habis semua posisi Khawla pusing. Macam ni punya merajuk, boleh kalah merajuk Eibu. Turut tertulis pada ruangan kapsyen mengatakan Khawla ini adalah Ernie Kuasa Dua. Comel sangat gaya Khawla merajuk.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar )

@erniezakri23

Mempersembahkan.. ERNIE KUASA DUA! Daddy okay ke tu? 😔😣@Syamel

♬ original sound – erniezakriez – erniezakriez

Video gelagat Khawla ini telah pun meraih lebih 200 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Olo olo comelnye khawla ni merajuk mcm ibu. hahaha khawla.. merajuk mane bole bgtau ddy.. biar ddy pening cari punca merajuk.. so cute.. ”

” “Ehh khawla majok” terus in action. bijak betul ehhh dia ni.. dia swing mood macam tu je haha.. lawak jugak si kecik ni.. ”

” Dah elok-elok dia hug bear, daddynya pun g ingatkan buat apa haha. Ey comel betul Khawla merajuk. peluk tubuh dengan mulut muncung tu, ibu eibu sangat ni khawla.. ”

” Ada 2 Ernie la haha. Masak la Syamel nak kena melayan 2 buah hati camni. alaahaiii omeynya.. khawla majuk.. untie pun majuk jgk la.. so sweet.. honey.. mcm ank duriankimchi.. ”

” Ala comelnya Khawla ni, pandai pulak merajuk time-time tu haha. yang daddy pergi tegur tu kenapa.. Dah elok tadi haha.. pujuk daddy jangan tak pujuk.. ”

” Mesti dia biasa tengok eibu dia merajuk kan. hahaha Khawla ajuk Eibu ke haha. COmelnya mini BMKN ni.. tergelak tengok gaya khawla merajuk tu.. ”

” Comelnya awak…. merajuk boleh cakap ye sayang.. macam ibu awak jugak laaa.. ewahh siap silang tangan comel hahaha Good luck bangmel.. ”

” Tak sampai 5 saat daddy dia tanya terus swing mood dia.. macam tu je mood dia bertukar haha, boleh jadi pelakon Khawla ni.. ”

Klik gambar untuk info..

Alahai Khawla, kenapa lah comel sangat merajuk tu. Memang sebijik sama macam Eibu lah Khawla. Ernie Kuasa Dua, copy paste sangat perangainya tu. Entah sampai pukul berapa lah agaknya Khawla merajuk tu. Good luck lah bang Mel. Semoga berhasil memujuk Khawla ye, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : Tik Tok Erniezakri23

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT