Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia baca aku yang semp0t ni. Without script dan cara control breathing pun power.. ” – Netizen

Video Behind The Scene Khairul Aming Membuat Voiceover Video Masakannya Buat Ramai Kagum. Fuh Senafas Je Weh, Yang Dengan Ni Pulak Yang Meng4h. Hebat Lah Aming, Spontan Betul Skripnya !!

Khairul Aming nama yang cukup popular di kalangan warganet yang meminati video masakan. Setiap kali kedatangan bulan Ramadhan, warganet sememangnya tertunggu-tunggu apakah pula resepi yang akan dikongsikan oleh Khairul Aming.

Meninjau akaun Instagram Khairulaming, telah dimuatnaik satu video yang menunjukkan cara Khairulaming membuat voiceover untuk video masakannya. Santai dan bersahaja, itu yang dapat diperkatakan setelah menonton video ini.

Tanpa skrip, Khairul Aming lebih selesa berdialog spontan dan dengan hanya mengingati bahan-bahan yang digunakan, ianya nampak mudah untuk Khairulaming. Tips yang diberikan oleh Khairul Aming adalah dengan menarik nafas panjang-panjang sebelum mula bercakap.

Begitu laju Khairul Aming bercakap, hanya dengan melihat paparan video, satu persatu ayat keluar daripada mulut Khairul Aming. Apabila orang sudah pro, langsung tidak gag4p dan smooth sahaja penerangannya.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Khairulaming ini telahpun meraih lebih 130 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Fuyoo baek laaa khairulaming .. kakak yg dah berpuluh tahun buat voice over pon tk terer buat mcm u ni tanpa script.. anyway tq berkongsi resepi2 masakan yg sedap & menjadi, dgn kami.. ” – Zakiah Anas

” Bukan senang buat voiceover tau. one take je okay, without script dan cara control breathing pun POWERRRRR.. “

” Dia baca aku yang semput ni haha. Cuba ulang lagi sekali aming sama tak skripnya hehe.. Punyalah smooth aming punya nafas tu.. “

” Dia yang cakap, kita pula yang semput haha. Kita yang mendengar ni rasa meng4h haha. rasa macam nak kejar video masak tu haha.. “

” Betul betul betul … tiba tiba pen4t rasa perlu oxygen pulak ni HAHA. yg mahal β€œhei whtsapp guysss β€œ mengh4ntui bulan ramadhan.. “

” Man, you’re one in a million. Successful, talented and yet so humble and generous. I don’t even cook but I watch every single cooking video you have posted so far. keep it up, keep inspiring.. “

” Salute lah siap sharing ilmu editing. Tak kedek0t ilmu sebab tu Aming murah rezeki selalu. Dh lah pandai masak pandai edit pulak videos nii talented lah kau ming serba boleh.. “

Boleh meng4h dibuatnya melihat cara Khairul Aming bercakap dalam video ini. Super talented Khairulaming, memasak pun pandai, editing pun boleh. Semoga Khairul Aming semakin mencurah-curah rezekinya dan success selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Khairulaming

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT