” Dah pandai main dengan mommy, comel mata, bulat.. ” – Netizen

Norida Suraya Kongsi Video Bersama Anaknya, Rizqaa. Namun Gelag4t Si Kecil Ini Yang Sungguh Comel Menarik Perhatian Warga Netizen. Alahai Comel, Macam Anak Patung Lah Rizqaa Ni !!

Melihat anak kecil membesar di depan mata adalah satu momen yang terindah buat yang bergelar ibu bapa. Telatah mereka ini mempu membuat kita tersenyum dan merasa hil4ng akan segala mas4lah yang kita alami, lebih-lebih lagi melihat senyuman dan ketawa mereka.

Begitu juga yang dikongsikan oleh isteri pereka fesyen terkenal, Rizman Nordin iaitu Nurida Suraya yang sering berkongsi video dan gambar cahaya mata pertama mereka iaitu Rizqaa. Pasangan ini turut mengwujudkan satu akaun khas di Instagram berkongsi momen terindah mereka bersama anak tersayang.

Rizqaa yang telah dilahirkan pada 2 September lalu kini telah pun berusia 3 bulan. Ada sahaja perkongsian gambar mengenai si kecil ini turut menarik perhatian ramai. Ramai yang memuji akan kecomelan si kecil ini yang wajahnya mirip seperti anak patung.

Terbaru, menerusi akaun Instagram Nurida telah berkongsi satu video yang memaparkan telatahnya bersama Rizqaa. Kelihatan si kecil ini sudah pandai melihat kamera dan tersenyum apabila dius1k oleh ibunya. Telatah Rizqaa menerusi video itu turut mendapat perhatian ramai pengikutnya.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecomelan Rizqaa. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comel lah dia senyum, seronok betul dapat main dengan mommy dia, besar dengan sihat tau, nanti dah besar boleh jadi kawan mommy.. “

” Rizqaa ni mcm anak patung, ger4m tengok dia, ada ja comel kalau dia buat apa-apa. Pandai tengok kamera dah pun.. “

” Kejap jer kan masa, dah besar anak Rizman ni, memang mewarisi kecantikan ibu dia, nanti bleh jadi model papa promosikan design baju, hhahaa.. “

” MasyaALLAH, cantik lah dua beran4k ni, seronok tengok video ni, tump4ng happy buat Nurida dan Rizman atas kurniaam cahaya mata mereka yang comel ni.. “

” Rizqaa sooooo cutelahhhhhh, acik ger4m tengok, makin besar, makin comel, mulut comel, mata comel, smua comel.. “

” Dah pandai main dengan mommy, comel mata, bulat, badan pun tengok sihat, smga menjadi anak yang solehah buat mommy dan daddy, amin.. “

” Alahai manja sungguh gaya ni, pandai main dah sekarang. Memang seronok layan baby besar ni, tengok gelag4t dia.. “

Halah halah comel betul anak dara Rizman dan Nurida ni, dah pandai bermainĀ  si kecil ni, seronok tengok dia dalam video tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga keluarga kecil ini sentiasa bahagia selalu dan kekal selamanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqaarizman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..