” Dah macam Paddington bear dah Eydan ni, deb4b kemain.. ” – Netizen

Video Terbaru Mat Dan Bersama Anak Keduanya, Eydan Yusoff. Fuh Eydan, Berketul-Ketulnya Tangan Tu. Makin Cute Si Botak Ni, Kus Semangat !!

Perkahwinan campur antara jejaka England, Mat Dan dan gadis pilihannya, Nadifa Adnan sudahpun memberikan mereka 2 orang cahayamata lelaki. Si sulung diberi nama Muhammad Zayne Tyler dan yang kedua pula ialah Eydan Yusoff.

Terdahulu, Mat Dan ada berkongsikan gambar-gambar Eydan yang kini sudahpun berusia 3 bulan. Berbagai reaksi wajah Eydan dipaparkan dalam perkongsian itu dan peminat memuji kecomelan wajah Eydan dan dikatakan nampak lebih ‘mat salleh’.

Terkini menerusi entry di Instagram Mat Dan, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan Mat Dan sedang bermain dan mengagah Eydan. Eydan yang terhibur dengan usikan Mat Dan ini tersenyum sahaja sambil memandang daddy nya ini.

Apa yang menarik perhatian peminat adalah tubuh Eydan yang semakin chubby itu. Lihat sahaja lengan Eydan yang berketul-ketul itu, membesar dengan jayanya si Eydan ini. Semakin besar, semakin cute wajah Eydan sama seperti abang Zayne.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Ayden yang terhibur dan tersengih itu menarik perhatian peminat. Lengan Aydan yang nampak berlapis-lapis itu, fuh semangat sungguh. Antara komen-komen peminat :

” Ee comelnya deb4b, ger4mnya m0ntel. Cutenya anak Mat Dan.. Lengan dia macam nak bab4b. Semoga jadi anak yang soleh buat dedi dan ibu.. “

” Comel molek dia, bamb4m bulat lengan baby. Cute sungguh ni, mat dan elok jee cakap Melayu Ganu ngan anak dia.. “

” Geramnya , comel. Tengok lengan dia tu, cute sangat. Sihat molek dia, gem0k syoknya macam nak kunyah.. “

” Eh eh eh, nak g1g1t je rasa. Ger4mnya bamb4m sangat Eydan. Lengan dah jadi michelin tu.. Dah macam Paddington bear dah eydan ni.. deb4b kemain.. “

” Katangnya baby dia, comey sangat ni. lengan tu dik, ger4mlaa acik tengok. Cute and chubby baby la Eydan ni.. “

” Masha Allah comel sangat. M0ntel Eydan Yusoff, bambam sangat sangat. Berketak-ketak lengan, semangatnya dia. Minum susu apa ni Eydan.. “

” Mak aii, Michelin. Ger4m tengok lengan tu, sado betul baby Eydan ni. Macam anak patung.. Makan apa ni dik, kus semangat Eydan.. “

Alahai Eydan, muka comel dan badan yang sado itu memang membuatkan peminat jadi ger4m melihatnya. Semoga baby Eydan Yusoff sentiasa menjadi penghibur hati Mat Dan dan seluruh keluarga serta membesar dengan penuh kasih sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mat DanĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..