Connect with us

Artis / Selebriti

” Dah kahwin rupanya, cutenya anak Aidit Noh.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Dan Video Anak, Ramai Peminat Ger4m Melihat Wajah Comel Anak Pelakon Isteri Halal, Aidit Noh. Isteri Pun Cantik, Patutlah Anak Comel !!

Nama Aidit Noh semakin meningkat popularitinya sejak memegang watak utama dalam drama bersiri Isteri Halal. Namun Aidit sebenarnya sudah lama melibatkan diri dalam industri hiburan tanah air sejak dari tahun 2014 sehingga kini.

Meninjau ke akaun instagram, Aidit banyak berkongsi mengenai keluarganya kepada para pengikut Instagram miliknya. Aidit telah pun mendirikan rumahtangga bersama Nur Atiqah Hanani dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.

Antara yang dikongsikan oleh Aidit ialah gambar percutian keluarganya di sebuah pantai dan juga video gelagat anak perempuannya itu. Wajah anak perempuan Aidit sangat comel dengan kulitnya yang putih melepak dan badannya yang m0ntel.

Selain itu, ramai juga memuji kecantikan isteri Aidit. Pasangan ini dilihat sama cantik dan sama padan, jadi tidak hairanlah anak mereka juga sangat comel. Perkongsian ini menerima ratusan tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya .. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah comel anak perempuan Aidit. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cite isteri halai full episode ada tak kat tele.. Semoga cepat sembuh baby comel .. Ya Allah ..Comey nya baby girl ni.. ger4m nya opah tengok.. “

” Deeja kenapa comel sangat.. Comey baby brpa umor nya.. Nama Aidit ni skrng dah popular melalui drama Isteri Halal. So jaga isteri dan anak tu dgn elok.. “

” Eh ehhh ..Comey nya baby girl ni.. Wahhh omell sgt isteri and anak… jg elok3 tau hubungan rumahtangga semoga bahagia hingga syurga..aminnn.. “

” I pun minat dgn Aidit Noh sejak dia berlakon dlm Dendam Seorang Isteri & now Isteri Halal. Fokus kat bby lah.. comel nya.. moga membesar dgn sihat.. “

” Cutenye anak aiditnoh, sy minat sgt2 gan aidit noh, lakon sik kena puk0l je.. Omeynye dejaaaaaa. Bravo deja Good job.. “

” Owh dh kahwin rupanya, huhu.. Comelnya baby.. Wah..bgus utk develop sensory baby. Good job baby.. Sihatnye dia geyam tgok..Β 

” Aiditnohh.. comel ny dia… muka nmpak mcm suka jer… boleh lh bwa gi mn2.. .pasti ank lbh sronok kan.. anak abah betul.. “

Ramai peminat juga mendoakan semoga keluarga kecil Aidit ini sentiasa bahagia dan jodoh mereka berkekalan selamanya. Semoga Aidit Noh terus berjaya dalam bidang lakonan dan terus melebarkan sayapnya dalam industri hiburan tanah air.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidit Noh

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT