” Dah dengan aku sekali sengih tengok Talita ketawa.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Raja Ilya, Talita Love Yang Sedang Bergelak Ketawa Ketika Bermain Dengan Ibunya Buat Ramai Ger4m. Amboi Bukan Main Excited Lagi Talita. Part Yang Sebut ‘Mama’ Tu Comel Sangat !!

Raja Ilya antara selebriti wanita yang menjadi tumpuan ramai apatah lagi setelah bergelar ibu kepada seorang bayi comel yang diberi nama Talita Love. Setelah bertahun tidak pulang ke tanah air, Raja Ilya kini berada di ibu kota bersama suami dan anaknya.

Meninjau akaun Instagram Talita Love, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Talita sedang bermain bersama Raja Ilya. Talita yang mewarisi wajah daddynya ini seorang bayi yang comel dan aktif.

Jika sebelum ini, Raja Ilya ada memuatnaik video Talita menyebut perkataan ‘ Daddy ‘, kali ini Talita sudah mula pandai menyebut perkataan ‘ mama ‘. Moment sebegini sememangnya dinanti-nantikan oleh para ibu.

 

Ketika sedang gelak dan ketawa riang, Talita menjer1t menyebut ‘mama’ dan ini menggembirakan hati Raja Ilya. Alahai bukan main ceria lagi Talita ni. Melihat Talita ketawa membuatkan warganet yang menonton pun turut tumpang gembira dan tersenyum.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Raja Ilya ini telahpun meraih banyak tanda suka daripada warganet. Rata-ratanya terhibur melihat telatah Talita dan antara komen-komen mereka :

” Ger4m je tengok Talita.. kalau dekat-dekat aunty c1um-c1um Talita. maaaamaaaa comel je dia panggil mama dia.. “

” Dah dengan aku sekali sengih tengok Talita ketawa ni.. ger4mm ehh. Pandainya dia.. Panggil mama tu.. “

” Comel btl talita ni. Video2 dia mmg pengubat rindu pd baby. Dgn kite2 sekali tersenyum. moga talita membesar jd insan yg baik dan berjaya.. “

” Ger4mnyeee.. adorable and genius sungguh la talita cute ni… dah start called mama lah.. so cute.. “

” Talita.. comel dan ceria sangat laaa, ger4m tengok dia. Lama tak dengar baby gelak.. Alah-alah.. “

” Cerdik sungguh, comelnya Taluta dah pandai panggil mama. PagiĀ² tgk awak gelak.. comel sgt awak ni tau.. “

” Hish kenapa la comel sgt nih. Tengok banyak kali tak jemu tau.. hehe talita peramah sangat-sangat ni.. “

” Funny girl she loves to play. talita so adorable baby girl n very 2 smart little baby.. melting dgr dia pggil mama.. “

Alahai happy baby betullah Talita ni, gelak ketawa Talita itu tak puas didengar. Semoga Talita membesar dengan sihat selalu, menjadi anak yang solehah buat kedua orang tuanya dan kebanggaan keluarga apabila dewasa kelak.

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG TalitaLove , IG Raja Ilya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..