” Dah besar, handsome macam Morten Harket masa muda dulu.. ” – Netizen

Gambar Terkini Anak Lelaki Sazzy Falak, Idris Ash Nazril Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Dah Besar Idris, Comel !!

Sedia umum tahu bahawa pengacara Sazzy Falak telah mengambil seorang bayi lelaki dan dijadikan sebagai anak angkatnya pada tahun lalu. Perkongsian berita gembira itu telah dikongsikan oleh Sazzy menerusi laman media sosialnya.

Idris Ash Nazril nama yang diberikan Sazzy buat anaknya itu. Selain itu, Sazzy juga turut mewujudkan satu akaun Instagram rasmi khas untuk Idris dan berkongsi perkembangan si kecil itu kepada peminat-peminatnya.

Meninjau di akaun Instagram Idris, Sazzy ada memuat naik gambar terkini Idris. Menerusi gambar tersebut, kelihatan Idris berada di hadapan rumah. Tulis Sazzy di posting, meskipun tidak dapat keluar ke mana-mana, mereka tetap berpakaian cantik.

Perkongisan gambar terbaru Idris itu telah mencur1 perhatian ramai. Ada yang menyatakan bahawa wajah Idris seperti penyanyi Hollywood iaitu Morten Harket ketika muda dahulu. Hingga kini gambar Idris yang segak bergaya itu telah mendapat lebih 1 ribu tanda suka.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-rata memuji kecomelan Idris dalam gambar tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Dah besar, handsome macam Morten Harket masa muda dulu. Suka tengok gaya dia, so cute lah.. “

” Wow hensem boy rambut korea stail. Idris makin besar makin nampak seiras wajah husband Sazzy betul.. “

” Cute lah bud4k kecik ni. Rasa kejap masa berlalu, tengok-tengok pun dah boleh berjalan berlari dah Idris sekarang.. ‘

” Hehe amboi nk g mana tu sayang, jalan2 depan rumah ke tu. Alah pakai je, Idris pakai apa-apa pun comel.. “

” Handsomenyee Idris. Auntie follow Idrisss dr baby lg, cepatnya masa brlalu. Smoga membesar dgn sihat Idris amin.. “

” Ootd depan rumah pun ok Idris, hehe pakai je bgtau mummy tkt nanti baju dah tak muat, hehe sebab sekarang tak boleh jalan2.. “

” Kecil-kecil dlu b4mb4m dan comel, sekarang dah besar skit nampak handsome lah. Ger4m tengok Idris, semoga jadi anak yang baik ye sayang.. “

Alahai semakin comel Idris sekarang. Boleh dikatakan semua gambar Idris yang dikongsikan Sazzy di Instagram buat yang memandang pasti ger4m melihatnya. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak berharap semoga Idris membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh kepada ibu bapanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IGĀ  Idris Ash Nazril, Sazzy Falak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..