” Dah besar anak-anak, cantik dan kacak. Mak pun maintain cantik.. ” – Netizen

Mas Anizan Shahid Kongsi Video Bersama Anak-Anaknya Cur1 Perhatian Warganet. Wah Awet Muda Betul Mas Anizan, Maintain Je. Anak-Anak Pun Handsome Dan Cantik Belaka. Nampak Anak-Anak Macam Kawan-Kawan Je !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon cantik jelita ini meskipun usia menginjak 50an. Tidak banyak kisah yang dikongsikan umum, baik dari kisah peribadi mahupun kerjaya seni. Bekas model dan pelakon popular era 1990-an, Mas Anizan kini dilihat telah kembali aktif dalam bidang lakonan.

Meninjau di akaun Instagram, Mas Anizan telah berkongsi video bersama anak-anaknya. Dalam video tersebut, mereka sekeluarga sedang menikmati makan di sebuah restoran. Tulis Mas Anizan di kapsyen, video itu adalah video thr0wback.

Perkongsian video oleh Mas Anizan telah mencur1 perhatian warganet. Ada yang menyatakan yang anak-anak Mas Anizan sekarang sudah dewasa dan mereka semuanya kelihatan kacak dan cantik. Mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi kan.

Selain itu, ada juga yang menyatakan Mas Anizan masih kelihatan muda dan penampilannya tidak menampakkan seperti usianya sekarang. Sehingga kini, posting oleh Mas Aniza telah menerima puluhan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan warganet dan rata-rata mereka menyukai video Mas Anizan bersama anak-anak. Antara komen-komen menarik adalah :

” Dah besar anak-anak, cantik dan kacak. Mak pun maintain cantik.. Suka dengan lakonan Mas Anizan dari dahulu.. “

” Woww maknya nampak muda, anak pun dah macam kawan2. Semoga Mas terus bahagia bersama anak-anak.. “

 ” Tak pernah tak cantik lah Mas, selalu nampak muda. Sejak kembali berlakon memang best tengok drama ada Mas.. “

” Hansome anak bujangnya.. Ank perempuan pon.. Mama stil muda bakal nenek pon cun, awet muda betul.. “

” Tetap cantik dari zaman anak dar4 sampai skrg. Anak-anak handsome cantik memang mewarisi daripada mummy lah.. “

” Minat sungguh kt Mas Anizan dulu.. Sampai sekarang cantik mcm dulu2 juga. Moga terus bahagia ya Mas.. “

” MasyaAllah, makeup simple mcm ni cntik sgt sis. Nampak muda selalu.. Awet muda betul lah sis ni.. “

Pelakon yang diperkenalkan menerusi drama Ses4t Dalam Cahaya pada 1990 ini memang masih maintain cantik, malah wajahnya tidak lah ketara berubah seperti dahulu. Semoga Mas Anizan terus berjaya dalam bidang lakonan dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG masanizan1

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..