” Cuba letak tali memanj4t kat situ. Sure lepas punya. Terr0r Betul Alisa ni.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Cuba Memanj4t Peti Ais Buat Ramai Terhibur. Wah Punya Ayu Muka Tapi Boleh Tahan Paskal Junior Ni. Hebat Alisa !!

Memasuki usia 11 bulan, puteri kesayangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini membesar dengan jayanya. Alisa Aisyah yang dilahirkan Ramadhan tahun lalu antara si cilik yang mempunyai pengikut dan peminat yang ramai selain dari abangnya Yusuf Iskandar dan anak-anak selebriti lain.

Hari demi hari ada sahaja perkembangan p0sitif Alisa. Sejak pandai berjalan sendiri, Alisa memang dapat dilihat anak yang cukup linc4h. Ada sahaja aktivitinya berjalan dari suatu tempat ke suatu tempat lain seperti melatih kakinya sendiri untuk lebih laju dan stabil berjalan walaupun jalannya masih perlahan-lahan.

Alisa juga yang suka memanj4t sudah menunjukkan ciri las4k dalam dirinya. Pernah dikongsikan aks1nya memanj4t sofa dan duduk di atas meja. Memang p0wer Alisa ini kalau bab memanj4t tak ubah seperti daddynya dalam filem Paskal. Kalau dah namanya anak stvntman, mesti tempi4snya akan terkena walaupun sedikit.

Menerusi akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan aks1 Alisa yang cuba memanj4t peti ais di dapur. Gelag4tnya itu yang dirakam oleh Hanis buat peminat terhibur. Amb0i anak dar4 ni bukan main las4k dia. Kaki tu ger4m betul tengok !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata peminat merasa terhibur dengan gelag4t yang ditunjukkan oleh Alisa. Antara komen-komen dari mereka :

” Dia buat latihan pask4l kat situ.. “

” Ayah training pask4l dapat sk1ll kat anak.. “

” Anak daddy betul dia ni.. “

” Kecik-kecik dok training nak jadi pask4l kot.. “

” Cuba letak tali memanj4t kat situ. Sure lepas punya.. Terr0r Alisa ni.. “

” Dia ikut daddy dia lah nak buat aks1 punya pasal.. “

” Asal Alisa ni extr1m sangat. Habis semua nak panj4t. Las4k ni dari abang.. “

Amboi anak daddy, mini Hairul paskal junior ni. Kaki memang kuat betul Alisa ni. Gaya dia kuis kaki tu pun dah nampak boleh buat aks1 macam daddynya nanti. Apa pun, kami mengharapkan semoga Alisa sentiasa sihat dan dilindungi Allah selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hairul Azreen by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..