” Congratulations, fuh mother in law dia Sheila Majid laaaa.. ” – Fazura

Ratu Jazz Negara, Datuk Sheila Majid Kongsi Video Dan Gambar Sekitar Majlis Pertunangan Anaknya, Megat Abdul Majid. Wah Bakal Terima Menantu, Shiela Pun Masih Mantain Cantik. Tahniah !!

Nama Datuk Shiela Majid cukup terkenal di era 80-an dahulu. Penyanyi berbakat besar dan memiliki suara yang lunak, Shiela mendapat jol0kan Ratu Jazz kerana genre muzik yang sering dibawakannya itu. Di usianya kini yang sudahpun lewat 50-an, Shiela masih kelihatan cantik dan aktif orangnya.

Meninjau akaun Instagram Shiela, telah dikongsikan beberapa buah video dan gambar yang memaparkan suasana sekitar majlis pertunangan anak terunanya, Megat Abdul Majid. Megat adalah anak Shiela menerusi perkahwinan pertamanya dahulu bersama Roslan Aziz.

Anggun dalam busana baju kurung moden, Shiela dilihat menyarungkan cincin ke jari bakal menantunya, Alia. Wajah semua hadirin terutamanya Megat dan Alia kelihatan gembira sekali. Turut dikongsikan wajah Megat yang turut hadir sama di majlis istimewanya ini.

Shiela turut menulis di kapsyennya ini adalah penghuj0ng tahun yang menggembirakan untuknya sebagai ibu apabila Megat selamat bertunang. Shiela juga menulis hashtag Megatalia bersama tarikh bersejarah mereka iaitu 21122020. Pastinya semakin meriah keluarga Shiela dengan kehadiran ahli baru nanti.

Jom tonton video di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya..)

Perkongsian ini mendapat respon dan perhatian daripada peminat. Wah manis wajah bakal menantu Shiela ini dan Shiela juga nampak berseri-seri. Antara komen-komen mereka :

” Congratulations, fuh mother in law dia Sheila Majid laaaa.. ” – Fazura

” Alhamdulillah, congrats Sheilsssss.. how time flies.. You look as beautiful as the bride.. MIL pulak g0rgeous.. “

” Tahniah Sheils & Megat.. Alhamdulillah selamat yaa.. semoga diberiNYA kelancaran … dan senantiasa dalam bahagia.. “

” Congrats Sheila n Acis for the engagement of Megat n Alia..all the best.. always anggun dari dulu.. “

” Congratulations Kak Sheila and family. Alhamdulillah, gambar last paling sweet.. macam tak percaya dah nak dapat menantu, mak nampak muda remaja lagi.. “

” Alhamdulillah..Selamat Kak Sheila dan both keluarga.. Tahniah buat Kak Sheila dan Megat.. Congratulation Dato.. bakal terima menantu.. “

” Such happy news. Congratulations kak Sheila, abang Acis and the whole family.. Semoga urusan dipermudahkan hingga ke jinjang pelamin.. “

” Congrats sheila bakal terima menantu. Mak mertua dia Sheila Majid is another level ya.. Cantik menawan sama macam dulu dulu lagi.. “

” Tahniah dato terima menantu tak sangka megat dh nk kahwin mcm baru je tgok megat still anak bujang.. “

Sudah besar anak teruna Sheila dan tidak lama lagi bakal bergelar suami. Shiela juga masih cantik dan tidak lek4ng dengan senyuman. Apa pun, tahniah atas pertunangan ini dan semoga segala urusan untuk Megat dan pasangan ke jinjang pelamin dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Missmajid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..