” Congrats Lizzy, laki Melayu ke ? Diam-diam kahwin ye.. ” – Netizen

Elizabeth Tan Kongsi Video Memakai Gaun Pengantin, Perkongsiannya Raih Perhatian Peminat. Wah Cantiknya Lizzy, Pengantin Lelaki Berbaju Biru Dan Berambut Panjang Lagi. Tahniah Lizzy !! 

Baru-baru ini kedengaran desas-desus mengatakan penyanyi Elizabeth Tan sudahpun melangsungkan perkahwinannya secara tertutup. Namun tiada ada sebarang kenyataan rasmi daripada pihak Elizabeth tentang g0sip yang tular ini.

Hasil tinjauan kami di Instagram Elizabeth Tan, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Elizabeth memakai gaun kahwin berwarna putih. Elizabeth yang sentiasa nampak cantik ini nampak gembira sekali. Elizabeth turut menulis di kapsyennya mengatakan sudah lama dia menyimpan rahsia ini.

Elizabeth juga akan mengumumkannya secara rasmi pada hari ini ( kapsyen ini dimuatnaik 15 jam yang lalu ). Turut kelihatan jejaka memakai baju suit berwarna biru sedang bersalaman bersama beberapa tetamu lain. Ditonjolkan dari pandangan belakang, pemuda ini berimej rambut panjang.

Wah pasti ramai yang kecew4 seandainya ini benar-benar majlis perkahwinan Elizabeth. Part ketika veil pengantinnya yang menutup wajah Elizabeth dibuka itu menampakkan muka gembira Elizabeth. Dengan anting-anting berbentuk bunga di telinga dan jambangan bunga putih ditangan, Elizabeth nampak anggun.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Elizabeth ini mendapat ucapan tahniah daripada peminat. Ramai juga yang berharap ianya benar-benar majlis kahwin dan bukan hanya lakonan. Antara komen-komen peminat :

” Congratulations baby, look so beautiful in white. oh my god if this is for real, lucky guy. If this is a song, lucky us hehe.. “

” Why never show my face I look so hensem in the blue suit. Aduhh seriusss arrrr ,i is sad. hopefully new MV.. “

” No wonder sekarang blaja masak roti ehh.. Hehe. Hopefully la it is lagu baru, kalau tak hmmm.. Ramai lah yang kecew4.. “

” Congrats lizzy, walau pun sak1t aku relakan. Kerana terp4ksa aku relakan, emm melep4s.. Ramai nang1s ni haha.. “

” Kahwin betul ke, banyak orang dah kecew4 tu kak lizzy haha. Lepas ni susah dah nak tengok buat video masak2 lagi kalau dah kahwin.. “

” Congratulations Or congratulations? Lol. I’m not sure if it’s a new single or really kahwin. Rakyat malaysia sekali lgi kecew4 lepas satu satu kawin. Semoga berbahagia till jannah Lizzy.. “

” Congrats Lizzy, laki melayu ke? Diam-diam kahwin ye. i harap lagu baru kelu4r tapi kalau betul you kahwin, happy for you.. “

Di ruangan Instagram Story Elizabeth juga ada dikongsikan gambar tangan seorang lelaki memakai sebentuk cincin :

Pastinya peminat tidak sabar menunggu apalah pengumuman yang ingin dibuat oleh Elizabeth pada hari ini. Semoga semua teka-teki akan terjawab dan walau apapun ia, semoga Elizabeth sentiasa gembira dan bahagia selalu bersama orang tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elizabert Tan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..