“ Comelnya dia jengket kaki minta dukung .. “ – Netizen

Fizo Omar Kongsi Video Gelagat Anaknya, Wan Maryam Bila Balik Kampung Raih Perhatian Ramai. Cik Yam Punya First Time Sampai Jalan Berjengket. Alahai, Comelnya Cik Yam !!

Sekali sekala pulang ke kampung merupakan perkara yang menggembirakan terutama kepada kanak-kanak. Mereka dapat meluangkan masa bersama saudara mara bermain Bersama-sama malah dapat mengeratkan lagi hubungan tali persaudaraan.

Terbaru, meninjau di ruangan Instagram selebrti Malaysia, Fizo Omar pertama kalinya membawa puteri kesayangannya, Wan Maryam atau mesra dengan panggilan Cik Yam pulang ke kampung halamannya di Kelantan. Seronok tengok reaksi Cik Yam berada di kampung.

Kelihatan Cik Yam dan daddynya yang sedang berada di atas jalan berlumpur. Apa yang lebih menarik perhatian aksi sp0ntan Cik Yam yang berjengket kaki ketika berjalan sambil meminta untuk didukung oleh Fizo. Alahai Cik Yam, mesti masih tidak biasa dengan lecak air.

Cik Yam punya gelagat tak mahu memijak lecak air tu sudah seperti gaya memakai kasut tumit tinggi transparent. Banyak betul akalnya sampai sempat lagi memikir aksi menjinjit kaki. Alahai cute sangat Cik Yam tak0t sangat kaki kot0r kena selut tanah.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video pendek Fizo Omar ini telah mendapat banyak tanda suka daripada para peminat. Bukan itu sahaja ramai yang terhibur melihat keletah comel Cik Yam. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Haha.. kasut tumit tinggi ye cik yam.. Hahaha cute cik yam jengket kaki .. Tak0t keno syelut laa ter.. Hahaha.. Bijokkk mung Che yeee.. Hihi bijak.. Bila la blh jupo dgn cik yam ni.. kiut sgt.. “

Baik2 Abe Joe.. Musim tengkujuh lo ni.. hahaha kaki tu.. Hehehe cute jeeee.. Takpe nanti lama lama seronok laaa dia nak berjalan kat kampung.. Hehe.. Pkai kasut tumit tggi transparent ka..   

Memahami.. hahaha kaki dia.. Cik yammm… Kikiki comeii.. Tinj1t kaki tu.. hahaha.. Haloh haloh haloh.. mcm siapa dulu.. hahaha.. mcm ank saya.. jengket2 kaki tu.. “

“ Adeh la.. bezanya la dgn anak2 iols.. klu balik kampung semua lopak nak pi redahnya.. nak boleh ke basuh seluar masing2.. dah satu hal.. Comeynye awak ni Yam eh.. “

Comeil ja.. Gel1 la tu.. Kene selalu balik gini gaya nih.. cute lar cik yam jengket kaki gel1 ekh gah.. Cikyam tak0t selut.. Cantik high heels cik yam.. Transparent.. “

Cik yam.. comeiiiinyaaa dia jengkit kaki.. Mintak dukong.. Maryam jinjat.. tak0t kot0q kaki.. haha kaki tu.. comeyy je cik yam.. Cik Yam gel1 dgn tanah berairlah tu sampai jalan berjengket..  “

Daddy dukung daddy  cik yam balik Selising.. Hahaha.. city gurl laa sangat.. Bandar do0h ni cikyam.. Jln taknk jejak tanah ke tu.. mcm cucu saya dia mtk kaki saya nak tumpang pijak.. opahcik pun sanggup bg p1jak la cayang.. “

Mcm anak sy blik umah mek di Tanah Merah mcm tu lah… gel1 ngn air kt dapur nk masuk tandas gel1 biasa la umah Kampung.. hehe sy sendiri pun gel1.. Hahaha kaki tu memahami sgt.. mula2 aje tu.. lama2 nti silap2 tak pakai kasut.. “

Betul-betul anak manja daddy Cik Yam ni. Sus4h betul nak berenggang dengan daddy. Pastinya Cik Yam gembira dapat pulang ke kampung dengan daddy, ada teman nak bersuka ria. Apa-apa pun semoga Cik Yam membesar menjadi anak yang solehah dan sentiasa membahagiakan mummy and daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG fizoomar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..