Connect with us

Artis / Selebriti

” Comelnya Bunga, dah macam muka her grandmother.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Elisya Sandha, Bunga Elhaq Buat Ramai Ger4m. Alahai, Comel Betul Bunga Dengan Rambut Tocang. Makin Besar Makin Iras Muka Nanna Lah !!

Bunga Elhaq merupakan cahaya mata Elisya Sandha dan suaminya, Uzair Haqimy. Suami Elisya ini merupakan anak kepada pengarah terkenal iaitu Jinggo dan Sheila Rusly. Bunga pula merupakan satu-satunya cucu mereka.

Meninjau ke akaun Instagram, beberapa keping gambar terbaru Bunga ada dikongsikan. Bunga kini sudah pun berusia 10 bulan dan sering menjadi perhatian di media sosial. Apa sahaja yang dikongsikan memgenai Bunga pastinya mendapat perhatian.

Kali ini dengan kapsyen ‘ Happy monday aunties and uncles ‘ , perkongsian ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik beberapa jam lepas. Alahai, comel betul Bunga dengan rambutnya diikat dua.

Semakin Bunga membesar , nampaknya wajah Bunga semakin seiras dengan neneknya iaitu Sheila Rusly. Mimik muka Bunga dalam keadaan terkej0t pun tetap comel, begitu juga dengan gambar kedua dan ketiga dengan wajah Bunga yang tidak bersedia.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Bunga. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Aishhh ger4m la tgk awak ni.. buat muka cmni lg la dada ngn nana btambah rindu cucu dorg ni.. Miss you baby bunga.. “

” So sweet.. Mashallah. Moga besar jadi anak yg solehah.. Aamiin. Comeynya sayang .. Masyallah.. comel sungguh Bunga.. “

” Ya Allah bunga knp comel sngt Ni.. MashaAllah love the pictures  comel Bunga.. Cepatnhee bungaa membesar.. “

” Comelnye tu rambut dh bisa ikat 2 dh.. Mashaallah. Awwwww little Bunga Elhaq happy face so adorable… “

” Selamat hari raya bunga sayang.. Muka cute gila bunga ni … sorrry ye.. dah mcm muka her grandmother .. “

” Bunga mmg dari baby dah nmpk cantik. Muka nk sama mcm ank buoh sy masa dia baby , tp dia baby boy .. “

” Alolo Comey nye.. Comel bunga masa megandung hari tu suka betul tgok bunga tapi yang keluarnya kumbang.. “

Betapa pantas masa berlalu, Bunga juga sudah semakin besar. Tidak lama lagi Bunga juga akan menginjak ke usia 1 tahun. Semoga Bunga Elhaq membesar menjadi anak yang baik serta berjaya di dunia dan di akh1r4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bunga Elhaq, Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT