” Comel hero Dato’ ni, dia belum tahu atoknya tu Hero Malaya.. ” – Netizen

Video Dato’ Rosyam Nor Melayani Cucu Lelaki Sulungnya, Raees Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Comelnya Cucu, Putih Melepak Kulitnya. Dah Macam Anak Dengan Ayah Je, Atok Awet Muda !!

Meninjau akaun Instagram pelakon dan usahawan terkenal, Dato’ Rosyam Nor, telahpun dikongsikan satu video terbaru Dato’ Rosyam bersama cucu lelakinya bernama Raees. Ini adalah cucu sulung lelaki pertama Dato’ Rosyam.

Tulis Dato’ Rosyam di ruangan kapsyennya, ” Hero Pertama aku. Semoga langkahmu mendapat rahmat Allah dunia Akhirat Aamiin ‘. Sayangnya atok pada cucunya, lama juga Dato’ Rosyam menanti untuk ada geng kerana anak dan cucu lain semuanya perempuan.

Mengimbau kembali, ketika Raees dilahirkan sekitar tahun 2021, gembira bukan kepalang Dato’ Rosyam dan berita itu ada dikongsikan di akaun media sosial milikny. Penantiannya selama 32 tahun berakhir dengan kelahiran Raees.

Melihat gelagat Dato’ Rosyam dan Raees dalam video ini, ramai yang mengatakan mereka berdua kelihatan seperti anak dan ayah kerana perwatakan dan raut wajah serta susuk tubuh Dato’ Rosyam yang masih terlihat seperti orang muda itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Dato’ Rosyam ini telahpun meraih hampir 20 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen mereka :

” Tahniahhhhh atuk.. tentu seronoknya lain Dari dapat anak dulu kan hehe. comelnya cucu atok. Atok paling macho dlm malaya.. “

” Aamiin. Dia belum tahu atoknya tu Hero Malaya. Alhamdulillah. Moga jadi cam atok sabar dan gigih mencari rezeki.. aamiin.. “

” Atuk dah declare hero pertama dia.. mamaabah jgn mar4h2 cucu ni dpn atuk eh.. tak psl2 nanti kena mar4h balik ngn atuk haha.. “

” Untung dia nanti g sklh kwn tnye atok ko spe ? Rosyam nor hehe. Org bul1 siap le , mana atuk kau , tail0ng mari.. “

” Wah dah ada cucu, awet muda atoknya. Streadylah atok mudo. macam anak dengan ayah je. comel hero dato ni.. “

” Tak sangka tail0ng pun ada sifat penyayang ek. Kat TV cam g4ngster hehe. Apapun semoga cucu dato sihat dan membesar menjadi anak yang soleh.. “

” Untung dia dapat atok hero malaya. Putih melepak cucu boy. Alhamdulillah atok dah ada geng. Mcm ank n daddy je.. “

Untunglah Raees ada atok yang tampan, mach0 dan penyayang seperti Dato’ Rosyam. Kata orang, biasanya sayang cucu melebihi daripada sayang anak. Semoga Raees membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rosyam Noor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..