Connect with us

Artis / Selebriti

” Cantiknya anak dar4 sis, persis ibunya, pandai pulak bergaya.. ” – Serina Redzuawan

Video Terbaru Erra Fazira Bersama Anaknya, Engku Aleesya Cur1 Perhatian Ramai. Cantiknya Aleesya, Memang Mewarisi Kejelitaan Ibu Sangat !!

Nama selebriti terkenal Erra Fazira, bukanlah suatu yang asing lagi dalam industri seni tanah air. Mendapat jolokan primadona filem Melayu membuatkan pelakon tersebut sering menjadi idola buat mereka yang baru menapak dalam dunia lakonan.

Bagi yang mengikuti perkembangan Erra, pasti tahu Erra seorang yang tidak lokek berkongsi gambar-gambar ketika melakukan aktiviti harian di media sosial, Instagram bagi tatapan para peminatnya.

Terbaru, Erra telah membuat satu posting video bersama anaknya iaitu Engku Aleesya yang kini telah berusia 13 tahun. Menerusi video itu, Erra dan Engku Aleesya cantik mengenakan baju kurung berwarna sedondon.

Ternyata perkongsian tersebut telah mendapat perhatian warganet apabila masing-masing memuji wajah ayu anak bekas ratu cantik Malaysia itu. Walaupun baru berusia 13 tahun, Engku Aleesya kelihatan sangat cantik dan saling tak tumpah seperti ibunya, Erra Fazira.

Jom tonton video di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, posting Erra telah dibanj1ri dengan komen daripada warganet dan rakan artis kagum melihat kecantikan Engku Aleesya yang semakin menginjak remaja ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Adik u ke Kak Erra, so cantik. Macam kakak dia laa now.. ” – Catriona Ross

” Selamat hari raya, maaf zahir & batin sis Erra. Subhanallah cantiknya anak dar4 sis, persis ibunya, pandai pulak bergaya.. ” – Serina Redzuawan

” Cantiknya Aleesya, nampak ayu lah dia. Dah sama besar dengan ibu sekarang. Salam lebaran Erra sekeluarga.. “

” Ya Allah, subhanallah cantiknya Engku Aleesya. Makin besar, makin jelita mewarisi kejelitaan ibunya.. “

” So beautiful both of you, the perfect creature of mother and daughter.  Salam aidilfitrti Erra Fazira.. “

” Menawan sungguh dua beranak ni, tak jemu memandang. Aleesya memang sebiji muka Erra lah, cun habis.. “

” Cantinya mini Erra Fazira, sekali pandang dah macam kembar lah dua beran4k ni. Selamat hari raya sis Erra sekeluarga.. “

” Jelitanya mak dan anak ni. Cantik baju raya Erra dan Aleesya. Selamat hari raya Kak Erra dan Aleesya.. “

Alahai memang cantik lah Aleesya sekarang, dah pandai posing juga. Apa-apa pun, semoga kehidupan Erra bersama Aleesya akan sentiasa bahagia dan moga Erra akan terus berjaya dalam bidang yang diceburinya sekarang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT