Connect with us

Artis / Selebriti

” Betul cakap Sam, Tilla paling soft spoken antara adik-beradik. Tapi last tu memang kelakar sangat, haha.. ” – Netizen

Video Content Syatilla Melvin Dan Shaheizy Sam Buat Ramai Terhibur. Masing-Masing Tak Nak Kalah Yer Siapa Terpaling Rajin. Last Last Sam Yang Terkena, Haha !!

Bagi yang suka mengikuti perkembangan pelakon Syatilla Melvin pasti mengetahui yang sekarang ini Syatilla sudah tidak lagi aktif dalam dunia lakonan. Setelah mendirikan rumahtangga dan dikurniakan tiga orang cahaya mata, isteri kepada pelakon Shaheizy Sam ini kini bergelar ushawan.

Sering membuat video live di akaun TikTok bersama adik-beradiknya yang lain, ada sahaja perangai ‘masuk air’ Syatilla suka menyakat adik-adik dan kakaknya membuatkan para pengikutnya tak kering gusi ketawa kerana terhibur. Terbaru, meninjau di akaun TikTok Syatilla telah dikongsikan video content terbaru Syatilla bersama Sam.

Klik gambar untuk info..

Menerusi video itu, Sam dan Syatilla menceritakan tentang diri mereka sebagai suami isteri dan peranan mereka dalam hidup berumahtangga. Video Syatilla itu sebenarnya membalas kembali video yang dibuat oleh Sam sebelum ini di akaun TikTok miliknya.

Sekali lagi video itu mengundang tawa warganet. Ada yang mengatakan suka melihat gaya Syatilla bercakap lemah-lembut. Sehingga kini, video Syatilla dan Sam telah ditonton lebih 2 juta tontonan dan menerima ribuan tanda suka serta komen sejak ia dimuatnaik ke akaun TikTok.

Tonton video di bawah ini :

@shaheizysam

Dah hujung2 baru korg tau dia siapa, kan? @SyatillaMelvin @Body Evo by Shaheizy Sam #ForYourPage #FYP #hot #Trending #MasukBeranda #Viral #BodyEvo #CapCut

♬ Natural Emotions – Muspace Lofi

@samtilla82

Sekarang hampa tau kan level aku kt mana?😂 @Body Evo by Shaheizy Sam

♬ original sound – SyatillaMelvin – SyatillaMelvin

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur dengan telatah Syatilla dan Sam. Antara komen-komen menarik daripada warganet adalah :

” Betul cakap Sam, Tilla paling soft spoken antara adik-beradik. Tapi last tu memang kelakar sangat, haha macam menyesal jadi suami haha.. “

” Anok no 2 klau dia dah syg dia akn buat ape sje utk suami dia.. Tp klau suami tu layan dia baik la.. Betul smua apa yang Tilla cakap tu.. “

” Wehh dia potong hbis, tak bag chance langsung laki dia cakap, hahahaha.. Tilla menang, Sam kalah, hahahaa.. Sabar lah Sam.. “

” First time nampak tilla behave, baru laa tertib haha.. Dengar Tilla cakap dah macam iklan di tv.. Takde ruang langsung suami nak cakap eh haha.. “

” Sejak bila lemah lembut nie hahahahaha ghisau la mcm nie.. Hahahaha comel tengok sam dengan anak dia.. Muka sama beb.. “

” Bila dia sebut ‘saya isteri’ aku dok teringat Tilla menjerit dkt anak2 dia hahahahaah.. Adoi keras perut tengok perangai Tilla ni.. “

” Ingat Tilla miming tdi, soft spoken nauu.. Tilla memang isteri yang terbaik.. Patut lah Sam sayang sangat, hehe.. Hadir dari video abg Sam buat saya lelaki, haha.. “

Klik gambar untuk info..

Kelakar sungguh part last tu. Sabar lah Sam, isteri memang tak akan pernah kalah. Redha betul muka Sam. Apa-apa pun, ramai yang suka tengok cara Syatilla bercakap. Ada peminat mengatakan mendengar suara Syatilla seperti iklan di kaca televisyen.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok samtilla82, shaheizysam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT