Connect with us

Artis / Selebriti

” Besarnya rumah, bilik dia je dah separuh rumah aku.. ” – Netizen

Janna Nick Muatnaik Video Rutin Harian Namun Ramai Netizen Terpesona Melihat Rumah Besar Janna. Wah, Paling Best Bilik Tidur Janna. Dah Lah Besar Dan Semua Serba Lengkap. Memang Tak Keluar Bilik Kalau Macam Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram Janna Nick, perkongsian video yang memaparkan rutin harian Janna telah meraih perhatian ramai. Dalam tempoh tidak sampai 24 jam ia dikongsikan, posting tersebut telah mendapat lebih 40 ribu tanda suka.

Menurut Janna ketika menyunting video tersebut Janna berasa sedikit sebak apabila teringatkan ibunya kini sudah mencecah usia 50 tahun. Janna turut meminta doa orang ramai agar ibunya sentiasa diberikan kesihatan dan panjang umur.

Klik gambar untuk info..

Video yang berdurasi lebih 1 minit ini memaparkan Janna bangun seawal pagi dan menyiapkan beg pakaian suaminya, Dini yang akan pergi sesi penggambaran. Janna turut memaparkan antara aktiviti yang dilakukan pada hari tersebut dengan bersenam, menyambut hari lahir ibunya dan pergi bekerja.

Namun apa yang menarik perhatian netizen ialah rumah Janna yang begitu besar dan mempunyai lif transperent. Paling menarik ialah bilik tidur Janna yang lengkap dengan segalanya termasuk mempunyai pantry. Wah, memang cantik sangat rumah Janna.

Jom tonton video di bawah  :

Di ruangan komen, ramai yang terpesona dan kagum dengan rumah Janna. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Bestnya tgok bilik tido janna..semua ada n big room.. Bekal mickey cute nya.. bekal mickey mouse tu sama dgn anak saya bwk pergi sekolah alorhh cutenyaa.. “

” Cantiknya dia.. nk g work tu makeup sendiri ka?? dah rambut yg cntik tu dandan sndri juga ka.. Perghhh lawo rumah dia.. simple n function terok.. “

” Alaaa sweet babe packed baju husband.. Besarnya rumah bilik dia je dah separuh rumah aku .. Knpa bilik wardrobe diff floor mesti penat nak kemas baju bawak p sana.. “

” Aku klu bilik dah de pntry cmtu tkut byk dok dlm bilik je ni.. Bestnya besar rumah. Ada lif transparent pula lagi best takyah naik turun tangga.. “

” Rumah dia bestnya… bila ler merasa umah mcm ni.. insha’Allah Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan MAMA jannanick dan panjang kan usia diberikan kesihatan yg baik2.. “

” Dari ‘angkat kaki’ dgn tupperware mickey mousenya ..hahaha comel betul.. Yeayyyy lift boleh guna banyak drama ye lift bertuah tu.. “

” Berapa tingkat rumah dia weh.. Wow bedroom ada pantry laa.. senang nk kunyah2 time lapaq btw happy birthday mama scha Semoga sentiasa dalam jagaan Allah SWT.. “

Klik gambar untuk info..

Nampak sangat sweet pasangan ini kan. Paling sweet apabila Janna menyediakan bekal buat Dini di dalam bekas Mickey Mouse. Kami di Berita Kopak juga mengucapkan selamat hari lahir kepada ibu Janna dan semoga sentiasa sihat dan panjang umur. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Janna Nick

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT