Connect with us

Artis / Selebriti

” Awwwww Abang Shidi nerv0us. Sweetnya lady boss and shuben boss.. ” – Netizen

Video Sekitar Majlis Pernikahan Rashidi Ishak Dan Isterinya, Wan Hasliza Wan Zainuddin. Part Cara Ajak Kahwin 3 Bulan Lepas Tu Sempoi Sungguh Lah. Alhamdulillah Dah Jodoh, Tahniah !!

Tanggal 2.2.2023 menjadi detik permulaan baru buat pelakon Rashidi Ishak apabila mengakhiri zaman dudanya dan kembali bergelar suami. Tanpa sebarang g0sip, rakan sekerjanya dalam Kampung People iaitu pengarah drama itu disunting menjadi isteri.

Ramai yang terkej0t kerana tahu-tahu sahaja pasangan ini sudah selamat bernikah. Meninjau akaun Instagram Rashidi Ishak, telah dikongsikan video ketika berlangsungnya hari bahagianya dan Wan Hasliza semalam.

Majlis berjalan dengan cukup lancar dan ianya berkat bantuan daripada keluarga yang merestui hubungan mereka ini. Kata Shidi, segala persiapan dilakukan dengan penuh teliti dan terperinci oleh kedua-dua belah keluarga.

Patutlah tidak dapat dihidu media, rahsia disimpan rapi ni. Shidi turut bercerita tentang caranya melamar Wan Hasliza di ruangan kapsyennya itu. Wah memang betul-betul sempoi lah cara ajak kahwin tu. Gentleman sangat ye Shidi.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Shidi ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Wahhhhh tak cerita pun.. tahniah to both of my abang & kakak.. semoga sentiasa menjaga each other forever & ever. Alhamdulillah.. ” – Nadiya Nisaa

” Alhamdulillah. Congratulations abang shidi.. Yayyy congratssss Shidee, Happy to hear this news. Moga bahagia ke jannah.. Somoga di rahmati.. “

” Awwwww abg shidi nerv0us, Congrats abang and kakak.. rashidi_ishak may happy for you scorp brother.. Kampung people.. “

” Tahniah brada, Awwwww congrats abg shidi.. Tahniah bro, semoga kekal hingga akhir hayat.. Barakallahu lakuma wa baraka β€˜alaikuma wa jama’a bainakuma fi khair.. “

” Alhamdulillah.. Tahniah se tahniah tahniah nya.. Tahniah. Moga menjadi suami yg berilmu, setia, pemurah, bertanggungjawab kpd isteri dan keluarga.. “

” Alhamdullilah Abang.. semoga diberkatiNya, dirahmatiNya kalian sekeluarga.. tahniahhhhh.. Selamat Pengantin Baru Abg Shidi & wife.. “

” Alhamdulillah tahniah abg shidi n kak wan hasliza.. selamat pengantin baru.. semoge bhgia hingga ke syurga.. Cuweeeetnyaaa lady boss and shuben boss.. love u both.. “

Kalau sudah jodoh, dalam masa yang singkat sahaja sah sudah Shidi dan Wan Hasliza sebagai suami isteri. Semoga ikatan yang terbina atas rasa kasih dan sayang ini kekal berpanjangan sehingga ke akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rashidi Ishak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT