” Apo ter0k sangat tu. Sengsar0 bonar. Hehehe.. ” – Netizen

Video Fizo Omar Tangg4lkan Mask Muka Buat Netizen Terhibur. Sampai Berkerut-Kerut Muka Menahan Sak1t. Tak Tahu Nak Kes1an Ke Nak Gelak. Kelakar Sangat !!

Membuat comeback, lakonannya sebagai Ikram dalam drama Adellea Sofea menaikkan kembali nama pelakon Fizo Omar. Tidak menyangka bakat lakonannya masih dihargai peminat, Fizo mendapat pujian kerana lakonan antagon1snya yang cukup berkesan hinggakan ramai pengikutnya mengambil tindakan unfollow Instagram Fizo.

Lakonannya semakin diminati dan banyak tawaran lakonan yang hadir setelah itu. Fizo yang pernah menyertai pertandingan Hero Remaja sememangnya seorang yang mempunyai rupa dan perwatakan yang kemas. Sentiasa menjaga penampilan dirinya agar sedap dipandang orang sekeliling adalah satu attitude Fizo yang bagus.

Lihat sahaja perkongsian sebelum ini. Fizo memakai mask berwarna gold ketika anakandanya Wan Maryam ada bersamanya. Betapa Fizo menjaga wajahnya agar sentiasa cerah dan flawless. Aset penting bagi seorang artis dan h0t daddy ini. Viral penggunaan mask berwarna hitam yang dapat menghil4ngkan segala nod4, Fizo tidak ketinggal4n mencubanya.

Menerusi akaun Instagram, Fizo telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau sedang berusaha untuk menangg4lkan mask tersebut dari wajahnya. Mask itu yang betul-betul kuat melekat di wajah Fizo membuatkannya kelihatan agak terseks4 untuk menyudahkan proses itu. Paling melucukan setelah dicab0t, Fizo siap mengira bulu-bulu yang tangg4l gara-gara mask ini.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Fizo ini. Antara komen-komen netizen :

” Saya tumpang bersed1h di atas kejadian ini. Sorry saya terketawa dengan tidak sengaja.. “

” Hahahha part last tu per1ttt weyh. Beauty is pa1n haha.. “

” Mesti abe jo terus terfikir macam mana la pompuan pakai benda alah ni.. “

” Adoiii buat lawak lerrr terkejot den part last tu.. “

” Hahaha yang buka masknya muke fizo, apasal aku pulak yang rase muka aku yang sak1t hahaha.. Dengan memek muka kerut sekali aku ikot bile tengok fizo buka mask tu adoai hahahaha.. “

” Air mata hampir keluar tu bang haha. Jatuh ayaq mata jantan fizo omar.. “

” Kahkahkahkahkah yang ni kelakar ! Winn last sekalii hahahaha.. “

” Apo ter0k sangat tu. Sengsar0 bonar.. Eheheehe.. “

Nak cantik memang itu lah makannya Fizo. Tahan ped1h, kental jiwa pasti flawless. Memang lucu sangat tengok gaya Fizo tanggalkan mask ni. Terseks4 confirm ser1k dah lepas ni untuk pakai benda alah ini. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fizo sentiasa sihat dan success dengan karier dan kehidupan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..