Connect with us

Artis / Selebriti

” Amboi dah dapat pegang handphone sendiri, macam-macam gelagat dia buat.. ” – Netizen

Video Gelagat Adik Amir Sisi Ketika Menunaikan Umrah Buat Ramai Terhibur. Amboi Macam-Macam Gelagat Comel Amir Buat, Tak Pernah Tak Lawak. Part Amir Merakam Balik Orang Yang Merakamkannya Tu Kelakar Betul, Pandai Ye Amir Mengusik !!

Meninjau ke satu akaun TikTok, perkongsian sebuah video yang memaparkan gelagat adik Amir Sisi ketika menunaikan umrah telah membuatkan ramai terhibur. Video-video ini dirakamkan oleh jemaah umrah yang bersama-sama dengan adik Amir.

Pelbagai ragam dan gelagat adik Amir yang menghiburkan ramai termasuk jemaah umrah sendiri. Dapat dilihat adik Amir sangat gemar merakamkan gambar dan video di sepanjang perjalanan umrahnya. Telefon pintar adik Amir sentiasa ada di tangan.

Klik gambar untuk info..

Namun sempat lagi adik Amir mengusik jemaah yang merakam dirinya dengan merakam kembali orang tersebut di telefon pintarnya. Alahai, comel betul gelagat adik Amir. Ke mana sahaja adik Amir pergi pasti ada sahaja jemaah yang menyapanya.

Perkongsian ini telah menerima lebih satu ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Adik Amir pastinya akan merakamkan setiap momen di sana kerana bukan mudah untuk menjadi tetamu Allah dan ia pasti tidak dapat dilupakan seumur hidup.

Jom tonton video di bawah :

@idayufauzi

Jalan jalan Jabal Rahmah dan umrah ke-2 pada 26 Dis 2023 bersama group adik amir 🫶🏻 Alhamdullilah hari nie group adik amir ke Muzium di Hudaibiyah untuk ziarah luar 🤩 Nak tahu update umrah adik amir ? 🤔 Nak tahu update perjalanan umrah para jemaah ? 🤔 Laju2 follow @Andalusia HQ sekarang 🤗 ig: umrahandalusia.hq 🤗 #umrahmusimsejuk #umrahandalusia2023 #andalusiatravel #adikamirthechosenone #amirsisiunukofficial #umrahmemories #CapCut @Termoj Production @kucing termoj kredit: PTA andalusia 🤩 @HijrahSoul🤍

♬ original sound – idayufauzi – idayufauzi

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat comel adik Amir. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Amboi dh dpt pegang hp sendiri mcam 2 gelagat dia buat.. Senyum tu comel kelaku banyak sungguh.. comel betul gelagat amir.. “

” Ada je gelagat adik amir ni..mudhan2 mnjadi ank yg soleh & berjaya dlm kehidupanya. Allah huakhbar comeyy nya amir suka tgok gelagat bdk kesayangan ramai ni.. “

” Terbaik Adik Amir,semoga di permudahkan segala urusan di sana.. Alahai background lagu pun main peranan.. Mcm2 gelagat bdk comel ni.. “

” Ya Allah comel nya Amir… telatah dan senyuman membuat orang terhibur… muga semua mendapat umroh mahbrur. Aamiin.. “

” Gelagat adik Amir..membuat ramai org rindukan dia.. boleh menjadi kenangan seumur hidup. semuga Amir berjaya di dunia dan akhirat dan jadi anak yg soleh.. “

” Btul le tu kn org asyik2 abik gbar.rkam dianya je kali ne dh dpat pon kt tgan balas balik le kn unuk Comel je dianya.. “

” Comel je gelagat amir,semoga menjadi anak yg soleh dan taat pd Allah serta amek apak… comel je suka nengok keletahnya ..allahuakbar unuk unuk.. “

Klik gambar untuk info..

Kalau sudah namanya kanak-kanak, pastinya ada sahaja gelagatnya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segala urusan dan ibadah adik Amir bersama ibu dan abangnya di Tanah Suci di permudahkan. Semoga mereka mendapat umrah yang mabrur. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok Idayu Fauzi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT