” Alololo senyum dia ikut Amyra la.. ” – Netizen

Amar Baharin K0ngsi Video Bersama Ayra Aryssa. Part Muka Senyum Tu Alahai Cair Betul Tengok. Comelnya Aryssa. Sebijik Mummy Amyra !!

1 Februari yang lalu adalah tarikh yang bermakna bagi pasangan pelakon Amar Baharin dan Amyra Rosli. Pada tahun itu lahirlah seorang anak perempuan, si comel ini diberi nama Ayra Aryssa. Aryssa yang dilahirkan awal sehari dari tarikh yang sepatutnya kini sudahpun berusia 2 bulan.

Dari hari pertama kelahirannya, peminat memang teruja untuk melihat wajah kesayangan ramai ini. Peminat setia Amyra adalah yang paling ternanti-nanti. Apabila dipertontonkan wajah Aryssa buat tatapan ramai, mereka terus memuji kecomelan Aryssa.

Diusia 2 bulan kini, Aryssa membesar dengan cukup sihat. Lihat sahaja perubahan tubuh dan mukanya kini yang semakin temb4m, pipi bulat umpama p4u itu jadi kegeram4n ramai. Alahai Aryysa, walaupun muka nampak gar4ng dari Anaqi namun jika tersenyum seperti senyuman ibunya yang menawan.

Menerusi akaun Instagram, Amar telah berkongsi satu video yang menunjukkan beliau bersama Ayra Aryssa. Kapsyen yang berbunyi dia cuma menayangkan gaya Aryssa ketika comel sahaja manakala bila Arissa menang1s atau mera0ng disimpan untuk kenangannya sahaja. Aryssa yang sudah pandai memandang kamera lantas mengukir senyum manis. Alahai comel !

J0m tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji wajah comel Aryssa yang persis Amyra ini. Antara komen-komen netizen :

” Alolololo senyum dia ikut Amyra laaaaa.. “

” Muka mummy dia sebijik.. Comeynyee.. “

” Amyra juniorrr. Comel!!.. “

” Kening tu baby tu mahal…. Hahhah… Comell.. “

” Pipi tu ber4t sangat.. “

” Temb4mnya pipi ger4mmmm teng0k.. Comel macam mama dia.. “

” Comelnye masya Allah. Pipi labuh nak pergi mana.. “

” Amyra junior ni.. Dah besar mesti lawa macam mak dia.. “

Wah makin comel Aryssa ni. Lagi makin nampak muka Amyra yang dic0py paste si kecil ni. Peminat memang jadi ger4m tengok pipi temb4m Aryssa tu. Terlaj4k comel la Aryssa. Apa pun, diharapkan semoga Aryssa sentiasa sihat dan membesar dengan sempurna.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..