” Alhamdulillah suka tengok bonda dan family mertua.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Intan Saleh Bersama Keluarga Suaminya Raih Pujian Warganet. Rezeki Dapat Mertua Yang Baik. Bagusnya Aktiviti Mereka Bila Berkumpul, Penuh Dengan Pengisian. Bertuah Intan !!

Kisah hidup usahawan selebriti, Intan Liana Saleh menjadi perhatian netizen apatah lagi semenjak Intan melangsungkan pernikahan keduanya pada bulan Disember yang lalu. Memilih Mohd Aizam Yahya sebagai imamnya, kebahagiaan Intan turut dirasai oleh para pengikutnya.

Ketika awal tahun baru baru-baru ini, Intan ada berkongsikan gambar-gambar menyambutnya bersama keluarga mertua di ibu kota. Nampak mesra dan akrab hubungan Intan dan semua ahli keluarga Aizam.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Intan, beberapa keping gambar yang memaparkan Intan bersama suami dan anak-anak meluangkan masa bersama keluarga. Kata Intan, dirinya mendapat suasana baru dengan keluarga barunya ini.

Tidak semua orang dapat merasai mempunyai keluarga mertua yang baik. Intan beruntung kerana mertua dan keluarga suaminya menerima dirinya seadaanya. Betul kata orang, dapat keluarga mertua yang baik juga adalah satu rezeki.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Tidak hanya Intan malahan netizen yang melihat perkongsian ini turut merasai keseronokannya. Antara komen-komen mereka :

” Ya Allah.. seronoknyaaa. Allah mmg ganti yg terbaikkkkk buat bunda. SubhanAllah. Hikmah bersabar.. fmily mertua yg penuh didikan agama.. mashAllah.. “

” Alhamdulillah semoga Intan dan pasangan serta anak anak kekal bahagia selamanya. Best dapat mak mertua yang tak memilih menantu pun rezeki sangat.. “

” Alhamdulillah suka tengok bonda dan family mertua. Very happy tengok bonda. doa bonda sekeluarga selalu dilimpagi rezeki berpanjangan.. “

” Alhamdulilah sesungguhnya Allah tarik jodoh untuk berikan jodoh yg lebih baik lagi untuk bonda. plus dpt family mentua yg baik lagi.. Semoga Allah kekalkan kebahagiaan bonda ni hingga ke Syurga.. “

” Kita yang tengok pun seronok. Sukanya tengok family yang penuh dengan kasih sayang dan ilmuan agama ni.. “

” Untung dapat keluarga mentua yg berpendidikan agama, rezeki berkat kesabaran. Seronoknya bila family berkumpul dan beribadah bersama mcm ni, mmg betul betul beruntung intan.. “

” Bahagianya dapat kumpul ramai-ramai dengar tazkirah. Indahnya silaturahim ni, suka tengok bonda n family baru skrg. mmg betul Allah bg yg lebih baik dan selayaknya.. “

” Alhamdulillah bagusnya dapat keluarga macam ni. Ada majlis ilmu dalam rumah.. ibarat dalam taman taman syurga.. “

Sesungguhnya Allah sebaik-baik pengatur dan pastinya ada bahagia sesudah keduk4an. Kebahagiaan Intan ini adalah ganjaran Allah atas kesabarannya menemp0h semua dug4an yang diberikan. Semoga Intan terus bahagia dengan kehidupan barunya ini bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Intan Saleh

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..