” Alamak dramanya, oh no dia tu berair mata mata.. ” – Netizen

Gelagat Alisa Aisyah Bila Menyedari Hanis Zalikha Mahu Meninggalkannya Untuk Ke Pejabat. Alahai Mula-Mula Happy, Lepas Tu ‘Hujan’. Siap Cakap Oh No Tu.. !!

Nama si cilik Alisa Aisyah antara kanak-kanak popular yang sering mendapat perhatian peminat. Anak kedua kepada pasangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ini memiliki wajah comel dan mata yang cantik membuatkan dirinya diminati ramai.

Meninjau akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Alisa ketika ingin ditingg4lkan oleh Hanis Zalikha untuk ke pejabat. Alisa yang pada awalnya happy masih boleh melambai tangan dan mengucapkan bye bye see you pada mommynya ini.

Disangkakan mood Alisa sudah baik dan boleh ditingg4lkan tanpa ada tang1san rupa-rupanya si kecil ini hanya menyedari Hanis ingin meningg4lkannya apabila sudah di depan pintu. Jika sebelum ini Alisa hanya menunjukkan gaya meraj0knya namun berbeza untuk kali ini.

Melihat tangan mommynya melambai-lambai, Alisa membuat mim1k muka sed1h dan bermulalah drama sayu Alisa. Alisa menunjukkan muka em0si sed1h sambil menyebut perkataan Oh No dan terus terduduk. Alahai drama queen sungguh si Tada ini.

Jom tonton video di bawah  :

View this post on Instagram

BYE BYE SEE YOU PART 2: OH NOO

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Alahai Alisa awal-awal bukan main lambai-lambai lagi, last-last drama airmata jugak. Gelagat melucukan Alisa ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Yusuf ‘Oh Noo’ version girl hehe… cutie Alisa.. “

” Hahahahaha her face is full of em0tions.. “

” Part 2 Dah Ohhh No pulak. Lepas ni cakap ‘I want to follow u’.. “

” Oh no ! Eee comelnya dia , dramatik sungguh Alisa.. “

” Alamak dramanya, oh no dia tu berair mata mata.. “

” Baru sedaq dia nk kena tinggai sungguh. cutenyaaa alisa.. “

” HAHAHAHAHAHAHAHA tadi see you sangat pastu baru tau yg dia kena tingg4l. why you so funny and cute lah Alisa.. “

” Reality terus oh no hahahaha soo cutee.. “

” Expectation vs reality, Comelnyaa ker0t² dahi tuuu.. “

” Eeeeee berlakon nang1s ke tuuuu ger4mmm.. “

” Hahaha oh no! mencangk0ng tu comel la Alisa.. “

” Hahaaa last baru perasan orang bye bye sebab nak tingg4l dia.. “

Alahai Alisa bukan main lagi kali ini siap sebut ‘ oh no ‘ lagi. Macam dalam drama pulak la si Alisa ini, jadi sungguh muka sed1h itu. Apa pun, semoga Alisa sentiasa di bawah lindungan Allah dan menjadi anak yang bijak dan menyenangkan mommy dan daddy selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..