” Alahai anak dah nak masuk lima, tapi masih romantik gitu.. ” – Netizen

Ayu Raudhah Kongsi Gambar Percutian Keluarga, Namun Gambar Dirinya Bersama Suami Jadi Perhatian Peminat. Wahh, Sweetnya Pasangan Ni !!

Siapa tidak mengenali akan pelakon yang juga adik kepada Rozita Che Wan iaitu Ayu Raudhah. Memiliki wajah yang ayu seindah namanya. Penampilan beliau sering kali mencur1 perhatian peminat kerana gayanya yang begitu versetile dalam berfesyen.

Sudah diketahui umum, baru-baru ini, suami Ayu Raudhah iaitu Mohd Zaquan Adha yang merupakan pemain bola sepak telah mengumumkan bahawa isterinya itu sedang hamil cahaya mata mereka yang kelima. Perkongsian tersebut telah dikongsikan menerusi akaun Instagram.

Meninjau di akaun Instagram milik Ayu Raudhah, telah berkongsi beberapa gambar di mana dia bersama keluarga telah meluangkan masa bersama bercuti di Pulau Langkawi. Kelihatan keluarga besar ini telah mengabadikan kenangan bergambar di atas bot.

Seisi keluarga ini turut memakai baju bertemakan warna hitam dan perkongsian gambar oleh Ayu itu telah meraih perhatian ramai peminat mereka di akaun Instagramnya, lebih-lebih lagi gambar romantik Ayu bersama sang suaminya.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Sweet betul pasangan ini bergambar

Ayu bersama keluarga tersayang

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, warga netizen memuji gambar yang dikongsikan oleh Ayu itu menarik dan mereka juga turut mengucapkan tahniah buat Ayu akan berita kehamilannya kali ini. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Alahai anak dah nak masuk lima, tapi masih romantik gitu, tahniah buat Ayu dan Zaquan bakal menimang cahaya mata ke lima.. “

” Cantik betul seri ibu mengandung ni, makin bertambah cun. Selamat bercuti Ayum take care tau, gambar semua cantik sangat.. “

” Amboi tak pernah tak romantik lah tengok pasangan ini, anak ramai makin bertambah sweet tengok.. “

 ” Semoga kak Ayu dan keluarga sentiasa sihat dan bahagia hingga ke jannah. Suka tgk family kak Ayu, bahagia sangt.. “

” Rezeki anak 5 ke 10, klau dah memang Allah tentukan rezeki kita. Syukur Aminn, my cousin 10yrs both are healthy individual but till date, takda rezeki.. “

” Tahniah, seronoknya ank dh ramai, tp always nmpak muda ja. Dah nampk baby bump kak Ayu, comel lah, take care.. “

” Wah bercuti, seronok tengok, Ayu pun mcm Che Ta, gaya dia memang semp0i dan menarik, happy holiday sis.. “

Sweet betul gambar yang Ayu kongsikan ni, memang pasangan romantik lah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Ayu dan Zaquan sentiasa bahagia bersama dan segala urusan Ayu untuk bersalin nanti akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayu Raudhah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..