” Alaa pandainya handsome boy ni, macam faham je apa ibu cakap tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Muhammad Afwa Yang Begitu Ceria Tarik Perhatian Peminat. Alahai Pandai Sangat Angkat Tangan Bila Ibu Sebut Siapa Good Boy Tu. Lesung Pipit Tu, Ger4m Betul !!

Muhammad Afwa yang memiliki dagu terbel4h sama seperti ibunya menjadi tarikan peminat setiap kali cerita tentangnya dikongsikan. Anak kedua kepada Dato’ Seri Siti Nurhaliza ini kini sudahpun hampir 9 bulan usianya.

Sepertimana kakaknya, Siti Aafiyah, Afwa juga memiliki ramai peminatnya tersendiri. Anak yang ceria dan selalu tersenyum, kecomelan wajah Afwa tidak jemu dipandang mata. Meninjau akaun Instagram Muhd Afwa Khalid, satu video Afwa ketika bersama Dato’ Siti dikongsikan.

Afwa seperti biasa, mendengar sahaja suara ibunya pasti akan terus mengukir senyuman. Kali ini, Dato’ Siti menyebut ‘ siapa good boy ‘ dan Afwa secara spontan mengangkat tangannya ke atas. Alahai sudah faham apa yang ibu cakapkan lah Afwa.

Dengan lesung pipit yang terlihat di pipi temb4mnya itu, Afwa berkali-kali mengulangi reaksinya itu. Manalah peminat tidak ger4m pada Afwa, manis sangat orangnya. Sama seperti ibu yang pemurah dengan senyuman.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata peminat terhibur dengan gelagat comel Afwa ini dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Alolo comel sangat, ger4mnya pipi chubby dia tu. Pipi pau sungguh, pandai pulak tu angkat tangan. Bijak bijak.. “

” So clever anak ibu, muhammad Afwa Khalid Jiwa. Bertambah cerdik dia, chubby nya tu buat kita ger4m tengok.. “

” Ger4mnya tengok Afwa ni, kalau dekat mesti kena cub1t cub1t. Senyuman Afwa tu mahal betul, pandai sangat dengar cakap ibu.. “

” Comel dan bijaknya anak bertuah ni. Ada dimple lagi, cute. Selalu senyum macam ibunya juga. Afwa selalu ketawa, good boy.. “

” Pandainya Afwa, alhamdulillah. Comel sangat sangat tau, angkat tangan macam tu. Ee budak suka sengih ni, ger4m tengok.. “

” Wah bijaknya dia, pandai angkat tangan bila ibu tanya siapa good boy. Ger4mnya, suara mana suara Afwa. Renyih je dia tak dengar suara langsung.. “

” Alaa pandainya handsome boy ni, macam faham je apa ibu cakap tu ah. Pipi tu rasa nak kemam kemam. Comel sangat ni.. “

Memang seronok melihat perkembangan si kecil yang semakin pandai ini. Saat manis yang pastinya menjadi kenangan untuk si ibu. Semoga Afwa terus membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muhdafwakhalid, IG muhammadafwakhalid, IG Inaijari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..