” Wauuu Mark, cinta hati tu. Manjanya dia.. “

Video Gelagat Mark Adam Dengan ‘Kekasih’ Hatinya. Siap Kapsyen Cinta Luar Biasa Lagi. Amboi Manja Ged1k Sungguh. Kak Izan Tengoklah Ni !!

Lagu Marry Me mempopularkan nama Mark Adam. Seorang yang suka membuat lawak dengan muka bersahaja, Mark disayangi ramai peminatnya. Sikapnya yang tidak meny0mbong diri dan sangat menhormati orang lain sering mendapat pujian peminat.

Mark tidak hanya popular sebagai penyanyi malahan juga turut menjadi juri dan mentor bagi rancangan hiburan antaranya Mentor dan I Can See Your Voice Malaysia. Turut memiliki akademi nyanyian sendiri, Suara Academy mark meneruskan kerjaya asalnya sebagai guru muzik.

Sudahpun menikahi Nor Azah Redzuan, iaitu pengurusnya sendiri, pasangan ini sangat bahagia bersama walaupun masih belum diberi rezeki cahayamata. Mark yang sering menghiburkan ramai sering berkongsikan gelagat mereka suami isteri yang mencuit hati.

Menerusi akaun Instagram, Mark Adam telah berkongsikan satu video beliau bersama seekor kucing kesayangannya yang dipanggil Franco. Kucing unik dari spesis sphynx ini kelihatan sangat unik kerana tidak ada sehelai bulu pun di badannya menarik perhatian ramai. Manja bukan main dengan Mark !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Cinta Luar Biasa!!!

A post shared by Mark Adam Official (@markadam1079) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat manja dan keunikan Franco ini. Antara komen-komen netizen :

” Manjanya dia. Sayangnya dia kat tuan dia.. “

” Wauuu Mark.. Cinta hati tu. Tengok pun dah best.. Tq for sharing the video, buat kami ikut tersenyum haha.. “

” Jangan sampai dia hook kau. Hahahaha ser4m.. “

” Kucing sphynx memang takde bulu, tapi nak kata ser4m, comel pon ade.. “

” Halah manjanya diaaaaaaa jinakk nyerr.. “

” Si Franco suka gel1-gel1 kat jambang you tu sebab dia takde bulu.. “

” Manjanye meow ni aishh Sayang kan Mark sangat.. “

” Subhanallah manjanya dia dengan Adam… Ni mesti tido berbobok ni.. “

Alahai manjanya meow meow dengan Mark. Ger4m je tengok gaya Franco ni. Comel walaupun tanpa bulu. Mark tentu penyayang sebab kucing adalah binatang kesayangan Nabi Muhammad SAW. Pencinta kucing yang handsome. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Mark sentiasa bahagia dan gembira di samping isteri tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mark Adam by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..