Connect with us

Artis / Selebriti

” Wajah encik tunang seiras suami Erin Malek.. ” – Netizen

Video Sekitar Majlis Pertunangan Adik Elfira Loy, Ezlisa Loy Raih Perhatian Ramai. Cantiknya Ezlisa, Encik Tunang Pun Handsome. Sama Cantik Dan Sama Padan, Selamat Bertunang !!

Meninjau ke akaun Instagram Ezlisa Loy, posting terbaru Ezlisa telah meraih perhatian ramai. Ezlisa memuatnaik sebuah video yang memaparkan majlis pertunangannya yang berlangsung beberapa hari yang lalu bersama pilihan hatinya bernama Hafiz.

Turut dikongsikan memori perkenalannya bersama Hafiz menerusi  video tersebut. Ketika di majlis pertunangan tersebut, Ezlisa dan Hafiz berpakaian sedondon berwarna peach. Sangat cantik dan manis pasangan ini serta nampak sepadan.

Klik gambar untuk info..

Untuk info, Ezlisa merupakan adik kepada pelakon Elfira Loy. Ezlisa juga seperti kakaknya yang turut bergiat dalam dunia seni sebagai seorang pelakon sejak dari kanak-kanak lagi. Siapa sangka dalam diam Ezlisa telah pun mengikat tali pertunangan.

Perkongsian ini telah menerima lebih 14 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Elfira juga nampak begitu sibuk dengan majlis pertunangan adiknya ini dengan menata rias adiknya agar nampak berseri-seri di majlis pertunangan.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan tahniah daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Uyooo kakcik dah nak jadi wife org.. omeyyynyaaa dedua.. Seri sis.. letupp.. congratulations tersangat cantik.. sepadan.. “

” So pretty bb. Congratulations lisa and partner. Semoga dipermudahkan segala perjalanan nya. Lameee xtgk dy. Cntik yeee.. “

” Aku je ke nmpk tunang ezlisa ni mcm laki erin malik.. adk beradiknya maybe.. Alhamdulillah. One step further. Congrats Lisa. “

” Muka laki tu igt tapi nama artis tu lupa.. ye Erin Malik.  husb erin malek tu 3 beradik je plus husb erin malek yg last .. Sama wei.. “

” Congratsssss Kak Cik.. May Allah ease everything for youuu.. Cantikkkk sangatt kak cikk so happyy for uuu.. Same date with my anniversary. Congratulation Lisa.. “

” Alhamdullilah, barakallah Lisa! Happy to see another beautiful smile on internet today .. u deserve the best kak cik.. wajah en tunang seiras suami erin malek.. “

” Congratulations kak cik sayang lepas ni boleh raya kampung saya dah dekat.. arghhhhh . girl crush kita dh jumpa jodoh . Tahniahh kak chik.. “

Klik gambar untuk info..

Tahniah diucapkan kepada Ezlisa Loy dan pasangan. Semoga segala urusan dipermudahkan untuk ke peringkat seterusnya. Bak kata orang tua-tua, alam pertunangan ini banyak cabarannya. Semoga segala cabaran atau ujian dilalui dengan sabar. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ezlisa Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT