” Waiting you guys punya ‘nasi minyak’ okey.. ” – Netizen

Video Janna Nick Sambut Birthday Buah Hatinya, Dini Schatzmann Yang Ke 26. Wahhh Romantiknya, Siap Ada Candle Light Dinner !!

Baru sebentar tadi kami di Berita Kopak kongsikan dengan anda video istimewa yang dikongsikan oleh Janna Nick di akaun Instagram miliknya sempena ulangtahun kelahiran kekasih hatinya, Dini Schatzmann yang ke 26 tahun. Dalam video itu, Janna telah kongsikan beberapa detik manis bersama Dini.

Hasil tinjauan terbaru di akaun Instagram Dini pula, telah dikongsikan satu video sambutan hari lahirnya bersama Janna di sebuah pantai di Anantara Desaru Coast Resort & Villas. Dini turut mengucapkan terima kasih kepada pihak resort atas persediaan yang dibuat untuk mereka.

Janna meraikan hari lahir Dini dengan candle light dinner dan tempat makan dihiasi dengan lampu-lampu yang cantik, lilin-lilin dan beberapa accessories yang lain. Ini dapat menambahkan lagi suasana romantik untuk pasangan merpati dua sejoli ini.

Jelas kelihatan wajah bahagia Dini menyambut hari lahir dengan insan tersayang setelah Janna nick telah bersetuju dengan permintaan Dini untuk mengosongkan jadual kerjanya dan meluangkan masa selama 3 hari untuk Dini di posting Instagramnya sebelum ini.

Jom tonton video di bawah :

Suasa yang romantik yang sesuai untuk pasangan bercinta. Pastinya perkongsian Dini ini meraih perhatian peminat-peminat mereka. Antara komen-komen yang diterima :

” Pilihan lagu2 Dinie betul2 kena dgn zaman aunty siput. Apakah Dini berjiwa romantik kertu mcm aunty jua.. “

” Penah terserempak ngn uolls berdua sempoi je pakaian, even pakai serba hitam masa tu jumpa kat times square, nak tegur tapi takot salah, hope u guys berkekalan hingga ke jannah.. “

” Happy birthday dini.. Woww sweet banget. Doa terbaik buat mu.. “

” Jaga janna baik2 okay dini. Jgn sak1tkan hati dia. Fawa doakan hubungan ni berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan ke akhir hay4t dini janna. Nampak ikhlas betul saling menyayangi. Happy birthday.. “

” Laaa.. 26 ke ? lahir 1994 ea ? sebaya lah kite. Wahh sweetnya happy birthday.. “

” Alhamdulillah, happy birthday. may Allah ease everything for both of you. i’m waiting you guys punya ‘nasi minyak’ okey. enjoying your special day. i’m happy when seeing her happy with you.. “

” Selamat hari lahir buat Dini.. semoga bahgia dn ceria.. semoga diri mu diberkati Allah.. sweet dini. ya Allah Aamiin.. “

” May you have all the love your heart can hold, all the happiness a day can bring, and all the blessings a life can unfold. Happy birthday Abg Dini.. “

Siapa sangka, Janna yang dilihat seorang yang las4k ini merupakan seorang yang romantik dan manja. Semoga hubungan Janna dan Dini berkekalan sehingga ke atas pelamin dan seterusnya melayari bahtera rumahtangga sehingga ke Jannah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Janna Nick, Dini Schatzmann

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..