” Tr4gedi betul lah, tak tahan tergelak tengok haha.. ” – Netizen

Acah-Acah Romantis Naik Basikal Berdua, Gelagat Nabil Ahmad Dan Isterinya, Zira Ayub Buat Peminat Terhibur. Dah Kenapa Sampai Jadi Macam Tu Bil, Mahu Tak Terkej0t Zira. Lawak Betul !!

Sebut sahaja nama Nabil Ahmad, siapa tidak kenal dengan pengacara yang juga bergelar penyanyi, pelakon dan usahawan ini. Semakin banyak perubahan Nabil sekeluarga ke arah kebaikan semenjak beberapa bulan kebelakangan ini dan ianya menyenangkan hati banyak pihak.

Meninjau akaun Instagram Nabil Zira, telah dimuatnaik satu video terbaru yang memaparkan gelagat Nabil bersama isterinya, Zira Ayub. Kelihatan Nabil menaiki sebuah basikal tua dan Zira pula duduk membonceng di belakang.

Tulis Nabil di kapsyennya, baru sahaja hendak acah-acah naik basikal seperti lakonan Tan Sri P Ramlee dan Saloma, alih-alih lain pula jadinya. Ditanyakan oleh anaknya ke mana mereka berdua mahu pergi, Nabil mengatakan ingin berbasikal.

Baru sahaja keluar daripada pagar rumah, tidak lama selepas itu kedengaran bunyi let0pan. Rupanya tayar basikal mereka pec4h. Memang terkej0t Zira dan terus mel0mpat turun daripada basikal. Alahai, baru nak romantik-romantik naik basikal berdua kan.

Jom tonton video di bawah :

Baru beberapa jam posting ini dikongsikan, sudah puluhan ribu tanda suka diberikan oleh peminat. Rata-ratanya terhibur melihat saat bunyi tayar pec4h tersebut. Antara komen-komen mereka :

” Haha kelakar, sekali tayarnya pec4h daa. Sal4h tayar ni, bukan sal4h sebab Nabil dengan Zira berat haha.. “

” Adakah itu petanda ada muatan lebih haha. Tragedi betul lah, dia bunyi pom noh haha. Sorry tak tahan tergelak tengok.. “

” Maaf tergelak tengok part last tu haha. Tayar tu yang sal4h, nipis sangat. maklumlah basikal tua haha. tapi sebenarnya siapa yang berat ni.. “

” Haha muatan lebih, mana tak terkej0t kebab0m bunyinya. Pec4h terus tayar tak sempat jauh. Nasib la baru depan rumah haha.. “

” Haha tak tahu siapa yang berat ni haha. Seronok tengok Zira dengan Nabil ni, nampak happy dan bahagia je. Kelakar memang kita tergelak tengok.. “

” Penatlah nak gelak, dah lah banyak kali ulang-ulang video ni haha. Mal4ng tak berbau, bergema bunyi tayar pec4h. Apalah nasib bang Ramly oii.. “

” Ad0i lawaklah korang berdua ni. Bukan main siap berdialog ramly ramly lagi. Tapi apakan daya tayar pec4h time baru nak berdrama haha.. “

Basikal tua memang tayarnya nipis seperti itu. Anak Nabil pun terkej0t sama mendengar bunyi tayar pec4h, kenangan yang tidak akan dilupakan ini. Apa pun, semoga berbahagia selalu Nabil dan stay safe walau di mana berada.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabil Zira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..