” Terkej0t pengantin, penyanyi asal sambung menyanyi. Haha.. ” – Netizen

Video Kamal Adli Menyanyikan Lagu ‘Keabadian Cinta’ Istimewa Buat Isterinya, Uqasha Senrose Ketika Majlis Resepsi Mereka. Sekali Anuar Zain Tiba-Tiba Muncul Sambung Menyanyi, Terkej0t Kamal Dibuatnya. Memang Lawak !!

Pelakon Kamal Adli dan Uqasha Senrose telah mengej0tkan peminat apabila mengumumkan yang mereka telah pun sah bergelar suami isteri pada 5 November lalu. Pada majlis pernikahan pasangan ini, Uqasha telah menerima wang tunai sebanyak RM22.50 sebagai mas kahwin.

Berkongsi khabar gembira kepada umum dengan melakukan sidang media, Kamal dan Uqasha turut memberitahu bahawa hak penyiaran ekslusif untuk membuat liputan khas pada hari bahagia mereka telah diberikan kepada pihak Astro Ria.

Detik bersejarah penyatuan Kamal dan Uqasha diabadikan menerusi paparan tiga episod dalam rancangan ‘ Walimatulurus Kamal Adli & Uqasha Senrose ‘ yang telah pun disiarkan pada 11, 18 dan 25 Disember baru-baru ini.

Meninjau di akaun Instagram milik dramamalaya telah berkongsi satu video ketika majlis resepsi pasangan ini. Menerusi video itu, Kamal telah menyanyikan sebuah lagu nyanyian Anuar Zain iaitu ‘Keabadian Cinta’ kepada Uqasha. Namun ada sesuatu yang menarik berlaku.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Pada akhir video, Kamal seperti terkej0t setelah nyanyiannya seperti ada yang menyambung menyanyi lagu tersebut. Rupa-rupanya kelihatan kelibat Anuar Zain datang menyanyikan lagu itu khas buat pengantin. Perkongsian video tersebut telah mendapat perhatian netizen. Antara komen-komen menarik adalah :

” Terkej0t pengantin, penyanyi asal sambung menyanyi, haha. Kamal pun ketawa dengar suara dia menyanyi, hahaaha.. “

” Alahai sweet lah tu, hehe. Semoga berbahagia hingga ke Jannah, seronok tgk part anuar zain masuk tu.. “

” ┬áHaha mmg dia suka tiru tu yg Uqasha buat surpr1se dia tak tau Anuar zain yg real dtg mmg dia suka sgt sbb idola dia.. “

” MasyaAllah pasangan yg sangat serasi, semoga pernikahan nya sakinah mawadah warahmah sampai till Jannah dan dikurniakan anak anak yg Soleh dan Solehah.. “

” Sweet habis lah Kamal, cuba menyanyi utk wife tersayang. Selamat pengantin baru, selamat menunaikan ibadah umrah.. “

” Cantiknya pasangan ni, tak jemu tengok tau. Semoga Kamal dan Uqasha bahagia hingga ke akhir hay4t. Haha tapi kelakar tengok Kamal terkej0t tu.. “

” Ahh penuh sabar tau nak tengok semua gambar video mereka ni. Haha sweet n kelakar Kamal, patut lah Uqasha sayang sangat.. “

Woww awal-awal ingat suara Anuar Zain, suara Kamal rupanya. Tak sangka Uqasha buat surprise untuk husband tersayang. Apa-apa pun semoga pasangan ini terus bahagia bersama dan ikatan yang baru dibina mereka ini akan kekal hingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG dramamalaya, Uqasha Senrose, Kamal Adli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..