Connect with us

Artis / Selebriti

” Terbaik anak-anak syurga. Sampai jatuh nak buat surprise dekat cikgunya.. ” – Netizen

Video Anak-Anak Pendidikan Khas Buat Kejutan Sempena Hari Lahir Guru Mereka Buat Ramai Tersentuh. Alahai Sweet Sangat Anak-Anak Syurga Ini, Sebaknya Tengok !!

Meninjau ke akaun Instagram Jentik Hati, perkongsian sebuah video yang memaparkan sekumpulan anak-anak murid berpendidikan khas telah membuat kejutan hari lahir kepada guru mereka telah mengundang sebak orang ramai.

Di awal video memaparkan guru tersebut kelihatan tergesa-gesa masuk ke dalam kelas seolah-olah telah berlaku sesuatu kepada anak muridnya. Guru tersebut segera meluru ke arah sekumpulan murid dan melihat apa yang terjadi.

Klik gambar untuk info..

Di sebalik mereka rupanya sebiji belon yang bertulis ‘ Happy Birthday ‘ dan guru tersebut agak terkejut dan terharu dengan kejutan yang diberikan. Anak-anak murid tersebut dilihat sangat mesra dan memeluk guru mereka. Nampak kasih sayang yang ditunjukkan begitu ikhlas.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 21 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Semestinya guru tersebut sangat baik dan mendidik mereka dengan penuh kasih sayang sehinggakan mereka begitu menyayangi guru ini.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Ada juga yang mengucapkan selamat hari lahir kepada guru ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Ini mesti kelas ppki dan nampak gaya tu mcm murid berkeperluan khas.. They treat you the same way how you treat them.. “

” Sweettt… ank2 syurga ni sangat2 jujur.. ni maknanya cikgu tu sangat2 ikhlas mendidik mereka… happy birthday cikgu.. “

” Cikgu, yg sorang tu berpusing2 terpeleot kt dpn tu Comel je ank2 ni buat surprise kt cikgu diorg. MasyaAllah.. bijaknya anak2 syurga semua ni sebak tgk..happy birthday cikgu.. “

” Alaaahaaaii, seronoknyaa rasa bila disayangi bebudak cenggini. Aku pulak yg bergenang .. Ayaq mata dah keluar tapi separuh. Sebab video dh habis.. “

” Adoii ..Mata pedih Masuk cili.. Cikgu Sorang tertonggeng ke blkg tuhh.. Selamba dia tepuk belakang cikgu dia.. Comelnya diorang.. “

” Allahuakbar. Terbaik anak2 syurga. Sampai jatuh2 nak buat surprise dekat cikgunya. Nampak cikgu tu betul² sayangkan anak murid dia.. Alhamdulillah.. “

” Alahai anak2… Bijaknya idea …btw sanah helwah buat cikgunya… semoga kamu semua dilimpahi rahmat drNya.. anak anak syurga.. “

” Comelnya sakat cikgu …pelajar ppki memang ikhlas hati mereka, teringat masa menjadi pendidik dulu, wpun tak mengajar mereka selalu menegur dan puji kita.. “

Klik gambar untuk info..

Sangat kreatif buat anak-anak berpendidikan khas ini dalam merancang untuk memberi kejutan kepada guru mereka. Semoga dipermudahkan segala urusan buat guru ini dalam mendidik anak-anak istimewa ini dan selamat hari lahir diucapkan.

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Jentik Hati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT