Connect with us

Artis / Selebriti

” Tak pernah tak touching, menitik air mata betul tengok video ni.. ” – Netizen

Video Thr0wback Dan Ucapan Sharnaaz Ahmad Sempena Ulang Tahun Kelahiran Anaknya, Jebat Jayden. Alahai Syahdu Sungguh Gambar Last Tu. Berkongsi Tarikh Lahir Yang Sama, Baba Pasti Selalu Ada Dengan Jebat !!

Tanggal 30 Ogos, 4 tahun yang lalu, lahirlah permata hari Sharnaaz Ahmad dan Noornabila yang diberi nama Jebat Jayden. Hadiah istimewa kurniaan daripada Allah ini juga berkongsi tarikh lahir yang sama dengan Sharnaaz.

Meninjau akaun Instagram Sharnaaz Ahmad, telah dikongsikan video yang memaparkan kenangan sejak dari Jebat lahir sehingga sekarang. Anak yang ditatang bagaikan minyak yang penuh ini menjadi kekuatan buat Sharnaaz meneruskan kehidupan.

Kasih sayang yang semakin hari semakin kuat buat si anak dan kerana Jebat juga Sharnaaz banyak berubah. Sharnaaz turut menitipkan pesanan buat Jebat agar sentiasa berjuang untuk apa yang Jebat rasakan betul kerana menurut Sharnaaz, kita adalah raja kepada diri sendiri.

Semoga menjadi anak yang kuat sekuat baba dan anak yang bijak, itu doa seorang ayah buat si anak yang tersayang. Menonton video ini membuatkan peminat terhibur dan tidak kurang juga yang tersentuh melihat kasih sayang Sharnaaz terhadap Jebat.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, lebih 85 ribu likes telahpun dicatatkan untuk posting oleh Sharnaaz ini. Antara komen-komen peminat :

” Happy birthday spederman Jebat. Jebat nak hadiah tak ? Apa nama girlfriend baru baba?.. ” – Shukri Yahaya

” Siapa pot0ng bawang kat sini…. Huhuuu apeee pun sis nak cakap Jebat Jayden one day akan jadi jejaka terhang3t di pasaran. Nama dia pun bunyi macam CEO Megah Holding.. “

” Happiest Birthday Jebat Jayden. Semoga sentiasa dalam lindungan Allah SWT dan menjadi penyejuk hati Baba dan Mummy.. “

” Happy birthday baby Jebat Jayden, Besar nanti handsome macam baba tau. Sed1hlah lagu background tu huhu.. “

” Semoga menjadi pejuang sejati seperti jebat yang mencipta sejarah melaka. Biarpun ada yang memandang dia derh4ka tapi dia berpegang kepada prinsip yang kukuh. Itulah pejuang dan lelaki sejati. Moga jebat jayden membesar dengan sihat dan berjaya dunia akhirat. Aamiin.. “

” Happy birthday baby jaydenn. Comei nya boyyyyy gambar kecik kecik dulu. Suka tgk part dye landing atas bahu baba. Manja ngat Jebat.. “

” Tak pernah tak touching, buat kita menitik air mata betul tengok video ni. Baba sentiasa ada untuk Jebat walau apa jadi. gambar last tu paling sed1h tengok.. “

Baba membuatkan ada peminat yang menang1s lah tengok video kenangan ini. Tak dinafikan Sharnaaz merupakan seorang ayah yang hebat dan terbaik untuk Jebat. Selamat hari lahir Sharnaaz dan Jebat Jayden daripada kami di Berita Kopak. Semoga kalian berdua sentiasa bahagia dan ceria bersama sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d
##FREAKOUT