” Tahniah cantik sangat anak kak Myza. Sarah sama cantik macam ibunya.. ” – Netizen

Wajah Terkini Bekas Isteri Serta Anak-Anak Ustaz Akhil Hayy, Maizawati Zainal Di Majlis Pertunangan Anaknya Siti Nur Maisarah. Semakin Cantik Jelita Maizawati, Sarah Juga Cantik Iras Wajah Ibunya. Tahniah Sarah !! 

Seperti diketahui umum, Maizawati Zainal mendirikan rumahtangga bersama penceramah terkenal Ustaz Akhil Hayy dan dikurniakan 4 orang cahayamata melalui perkahwinan itu. Namun jodoh mereka tidak berpanjangan dan masing-masing kini bahagia dengan kehidupan masing-masing.

Kisah pasangan ini sudah berbelas tahun berlalu dan anak-anak yang dahulunya kecil kini sudahpun menginj4k dewasa. Hasil tinjauan kami di Instagram dan Facebook Maizawati, telah dikongsikan gambar ketika majlis merisik dan bertunang anak gadisnya, Siti Nur Maisarah.

Sarah yang mengenakan busana berwarna putih kelihatan begitu menawan. Wajah Sarah dilihat mewarisi kecantikan wajah ibunya itu. Maizawati juga walaupun sudah 40-an umurnya namun masih kekal rupawan raut wajahnya itu dan masih sama seperti dulu.

Turut kelihatan wajah seorang lagi anak perempuan Maizawati, Deanna Sofea bersama-sama memeriahkan majlis pertunangan Sarah ini. Sekian lama tidak melihat Maizawati dan anak-anak, memang cantik dan manis semua anak-anaknya ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian yang turut dimuatnaik di akaun sosial Facebook Maizawati. Berseri-seri sungguh wajah Sarah ketika majlis pertunangannya ini.

Rata-rata netizen memberikan ucapan tahniah dan memuji wajah Sarah yang menawan seperti ibunya ini. Antara komen-komen mereka :

” Tahniah cantik sangat anak kak Myza. Sarah sama cantik macam ibunya.. “

” Tahniah maiza nak dpt menantu lagi.. “

” Tahniah, lawa sangat Sarah. Sama cantik sama padan.. “

” Tahniah akk tk lma lg dapat menantu lagi.. “

” Tahniah ye sweet je. Berseri sgt Sarah.. “

” Tahniah Maisarah, mubarak Masha Allah.. “

” Cantik-cantik anak Maiza. Tangkap gambar sama-sama dah macam adik dengan kakak.. “

” Mcm 3 bradik da hehehe Comey mcm ibunya.. “

” Mcm pinang d belah dua. sama cantik n sepadan. semoga berbahagia.tahniah maiza dpt menantu lg.. “

Antara gambar-gambar di sekitar majlis Sarah yang turut dikongsikan oleh Maizawati :

Sama cantik sama padan, bagai pinang di bel4h dua. Maizawati dan anak-anak juga tampak seperti sebaya apabila bergambar bersama. Apa pun, tahniah diucapkan untuk Sarah dan semoga segala urusan untuk ke jinjang pelamin dipermudahkan Allah. Aamin

Nota : Kami di Berita Kopak telah mendapat keizinan Puan Myza Zainal untuk terbitkan artikel ini. 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Myza, FB Myza Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..