“ Sweetnya, nasib ade rezeki jadi isteri. Alhamdulillah.. ” – Netizen

Fizi Ali Kongsi Video Thr0wback Zaman Meng0rat Isterinya, Shakilla Khoriri Buat Peminat Terhibur. Amboi Gentlemannya Fizi, Siap Hemb0s Nafas Dan Pegang Dada Sebelum Bagi Pickup Line !!

Fizi Ali merupakan seorang penyampai radio dan telah memilih Shakilla Khoriri sebagai pasangan hidupnya. Mereka adalah salah satu pasangan selebriti yang dikenali ramai. Fizi juga sering memuatnaik gambar dan video gelag4t keluarga kecilnya di laman sosial.

Mengintai ke akaun Instagram Fizi, satu perkongsian video thr0wback Fizi ketika dalam satu program hiburan bersama Shakilla dan rakan yang lain raih perhatian netizen. Fizi dan Shakilla yang mengenakan baju berwarna hitam kelihatan begitu sweet ketika berada di atas pentas itu.

Tulis Fizi, video ini zaman dirinya sewaktu mahu meng0rat Shakilla. Apa yang menarik, kata-kata dan ayat manis Fizi buat Shakilla nampaknya berjaya buat wanita pilihannya itu terpesona. Malah, penonton yang menyaks1kan mereka di bawah pentas turut terhibur dengan adegan tersebut.

Fizi nampaknya begitu berani dan gentleman mahu memikat Shakilla dalam video thr0wback itu. Takdir sudah tertulis, Fizi dan Shakilla kini disatukan menjadi suami isteri dan semakin bahagia dengan kehadiran seorang anak perempuan yang bernama Ameena Sofia.

Jom kita tonton video di bawah :

Pandai betul Fizi buat ayat pickup line untuk Shakilla. Selain itu, ramai yang terhibur dengan posting ini dan ada yang memuji Shakilla kelihatan cantik pada hari itu. Antara komen-komen peminat :

“ Teringat masa ni fs time jumpa dia, cantik sgt sgt.. Fuhh pick up smp kluar ameena skrg niey.. Ni time dkt melaka kan.. Chia chia chia chia.. ”

“ Cia cia cia.. Gentlemen Fizi Ali dpn crowd dan depan boss DJ Lin.. Hahaha.. Taun bilaa ni.. Nasib ade rezki jd bini.. Alhamdulillah.. ”

“ Sweetnya.. Ingatkan nak ckp 1bas 2bas 3bas.. 10bas.. nanti dah Ameena besar dia tengok.. oh beginilah mak ng0rat.. hamb0iiihhh.. cuwitnyerrr.. ”

“ Paduu hahaha.. Mana gula ni.. Ewahhhh.. Bas ye.. jangan tambah bas sudah.. Nanti bas number 1 tak ada break nak berhenti.. hehehe.. ”

Setiap orang pasti melalui zaman percintaan bersama pasangan pilihan masing-masing. Pastinya, video ini menggamit semula kenangan serta memori Fizi dan Shakilla ketika di awal perkenalan. Bukan itu sahaja, mereka berdua kelihatan sepadan dan serasi bersama.

Terbaik Fizi kerana berani ketika cuba memikat Shakilla pada waktu itu. Siap hembus nafas dan pegang dada sebelum try pickup line buat pujaan hati. Apa pun, semoga Fizi dan Shakilla sentiasa dikurniaan nikmat bahagia bersama dan semoga mahligai rumah tangga yang dibina kekal hingga ke akhirnya. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber: IG fiziali_

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..